2777
2789

شما بچتون رو چطوری میخوابونید؟

توی گهواره ؟

روی پا؟

باشیر دادن بهش؟

من دخترم خیلیییی بدقلقی میکنه موقع خواب خیلی اذیت میکنه تو گهواره که سریع وایمیسته

روی پا، خودشو سیخ میکنه وجیغ میکشههه

باید دوساعت تموم شیر بخوره که شاید بخوابه

خیلی کلافه ام کرده همه ش ارزو میکنم زود از شیر برش دارم

یه راه خوب سراغ ندارین من بتونم این فسقلیو بخوابونم

این درصورتیم هست که ظهرا فقط 1ساعت میخوابه شبم 11 خوابش میگیره ولی اذیت میکنه تا بخوابه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من یکسالو نیمشه خودم فقط با شیر میتونم بخوابونمش ولی اگر پیش مامانم باشه با تکون دادن کریر میخوابونتش. ظهرا یکساعت میخوابه شبا هم به زور ساعت 12 میخوابونمش تا صبحم ده بار بیدار میشه

ای ام یک مادر خسته

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

پسر من که تا از شیر بگیرم یا با شیرم میخوابید یا مامانم رو پاش میذاشت ولی بعد از شیر گرفتن بدخواب شده باشه رو پام میذارم روزای عادی پشتشو ماساژ میدم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
دختر من یکسالو نیمشه خودم فقط با شیر میتونم بخوابونمش ولی اگر پیش مامانم باشه با تکون دادن کریر میخو ...

خیلی خوبه تو کریر وگهواره بخوابن 

دخترم از همون نوزادی اصلا نخوابید تو هیچ کدوم از وسایلش

خیلی خسته کننده ست تا صبح هی شیر میخوان 

منم همینطورم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

خودم دیشب از بس اذیت کرد و نخوابید 1ساعت گذاشتمش تو تاب تا گیج شد بعد که اومدم بخوابونمش باز 1ساعت شیر خورده تا خوابیده

خودم دیشب از بس اذیت کرد و نخوابید 1ساعت گذاشتمش تو تاب تا گیج شد بعد که اومدم بخوابونمش باز 1ساعت ش ...

نده بهش شیر موقع خوابیدن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
نده بهش شیر موقع خوابیدن

خیلی عادت داره به شیر موقع خواب لابد بعدا هم که میخام از شیر بگیرمش پوستمو میکنه

خیلی عادت داره به شیر موقع خواب لابد بعدا هم که میخام از شیر بگیرمش پوستمو میکنه

خب گلم نمیگم از شیر بگیر یکی دو روز اذیت میشی شدید ولی شیر موقع خواب رو ترکش بده