2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل آدم میگیره.از خوشیا حرف زدن روشن میکنه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

هیشکی دوسم نداره  

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
بچه دار نشدنم فککر نمیکردم یه روزی منم یکی از اونا بشم لعنت به یائستگی زودرس

آخی الهی بگردم 😞😞😞 سرپرستی یه نی نی رو به عهده بگیر

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

دوازده سال از مرگ مادربزرگم میگذره ولی من هنوز باور نکردم.تمام لحظاتی که پیش ما بود جلوی چشمامه. تقریبا هر شب با یادش میخوابم بارها تو خواب دیدمش و باهاش حرف زدم و گریه کردم.از روزیکه خاکش کردن تا حالا سر مزارش نرفتم چون نمیخام باور کنم رفته.تنها کسیکه بود که با ازدواجم مخالف بود و اینده رو برام میگفت ولی من احمق باهاش دعوا کردم و بهش کم محلی کردم و هشت سال بعد مرگش تموم اون چیزایی که گفته بود اتفاق افتاد..

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
آخی الهی بگردم 😞😞😞 سرپرستی یه نی نی رو به عهده بگیر

میترسم نمیدونم از وجود کی بوده بعدم باید خیلی باهاش با مراقبت برخورد کنی پیش خدا مسئولی اگه بهش زندگی رو تنگ بگیری نمیدونم چیکار کنم ؟