امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قطعا کسی بدون اطلاع از شرایط من تماس نمیگیره عزیزم. بعدم من از لحاظ فیزیکی و چهره مورد تایید خیلی ها هستم . خودم کارمندم و تحصیلات عالیه دارم . خانواده هم زبانزد هستن. اتفاقا جالبه که بدونی اونایی که تماس میگیرن از شرایطشون میگن حداقل تو یسری چیرا از من پایین ترن
قطعا کسی بدون اطلاع از شرایط من تماس نمیگیره عزیزم. بعدم من از لحاظ فیزیکی و چهره مورد تایید خیلی ها ...
دخترهمسایمون کلی خواستگارداشت میومدن میرفتن همه دختراازدواج کردن اون موقع سن ازدواج خیلی کم بودمثلا18تا20ولی این تا29موندالان یه شوهرتوپ گیرش اومده و اون یکی دخترایکی یکی دارن طلاق میگیرن زیادبهش فکرنکن قسمت بشه میشه
مقصدی به نام خوشبختی وجودنداردازمسیرلذت نبری زندگیتوباختی😊
[QUOTE=72419547]وای جدی؟؟؟؟؟ کسی رومیشناسی عزیزم که بتونه دعا کنه [/QUOTEیادم نمیاد ۴ سال پیش بود رفتم پیش ی فالگیر اون گفت از مشهد اشنا دارم منویسه واست میارم اونموقع ۱۰۰ تومن گرفت
من همون تلفنیشم ندارم والا بستگی ب قسمت داره دوستم دوروز قبل طلاقش ی خواستگار پیشنهاد داد بهش بعد عده اش اومدن خواستگاری یعنی در عرض یک سال عقد کرد ازدواجم کرد الان دو ماه ازدواج کرده با ی مجرد ولی من همچنان در خم کوچه گیرم