2777
2789
عنوان

لکه بینی های قبل از موعد

288 بازدید | 35 پست

سلام دوستان 

یه هفته تا موعد پریودم مونده و امروز لکه داشتم 

خیلی کم بود و یکم قهوه ای بود

این لکه بینی علتش چی هست 

انچه دلم خواست نه ان میشود...هرچه خدا خواست همان میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی هست منم نگرانم امشب بی بی زدم دو روز مونده ب موعدم هاله انداخت خیلی کمرنگ یعنی میشه کاذب باشه دو ...

چرا زود بیبی زدی یکم صبر کن ببین پریود‌میشی یا نه بعد بیبی بزار.تجربه بیبی مثبت ندارم ولی فک کنم همین که مثبت شده خبر خوبی باشه

چرا زود بیبی زدی یکم صبر کن ببین پریود‌میشی یا نه بعد بیبی بزار.تجربه بیبی مثبت ندارم ولی فک کنم همی ...

انتظار هاله نداشتم شانسی واسه امتحان زدم دیدم هاله انداخت این ماه یه روز در میون اقدام بودم ولی علائم بارداری اصلا ندارم

گلی میخام که درسایه اش باشم وگرنه سایه دیوار بسیار
انتظار هاله نداشتم شانسی واسه امتحان زدم دیدم هاله انداخت این ماه یه روز در میون اقدام بودم ولی علائ ...

عکس بیبی چکو بذار😍

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
انتظار هاله نداشتم شانسی واسه امتحان زدم دیدم هاله انداخت این ماه یه روز در میون اقدام بودم ولی علائ ...

توکل کن به خدا و ریلکس باش انشاالله خدا نینی بهت میده ولی استرس نداشته باش دو روز دیگه صبر کن ببین پری میاد یا نه اما تو آشنا های ما بودن کسایی که تا سه ماهگی پری میشدن اما بعد فهمیدن باردارن

دوبار تو روزهای تخمک گذاری اقدام کردیم

نه تو همين يكي دوروزه؟

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك