2777
2789

سلام

امشب توی هفته۵ لکه دیدم

الانم یه دردی مثل پریودی زیر شکمم و سینه هامه

بچه ها هر کس این تاپیک رو میبینه برا سلامتی نینی م یه صلوات بفرستین اگر مایلید

ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ايشالا حالش خوبه و سالمه و سلامت به دنيا مياد برا منم ذعا كنين🙏🏽

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

استارتر جان در درجه ی اول بهت تبریک میگم و آرزوی سلامتی برای خودتو و فرشته ی کوچولوت دارم

در درجه ی دومم😂

اصلآ نگران نباش علت لکه بينیش واسه لانه گزینی

❤️اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب ❤️ 

برای لکه بینی حتمااااا دکتر برو. ممکنه جفتت پایین باشه و یا تهدید به سقط باشی که سونو انجام بدی و یا دارو بدن و یا استراحت.

صلوات مشکلتو حل نمیکنه  دنبال راه حل باش.

دوست من هفته های پایین لک داشت همش میگفت چیزی نیست. 13 هفته سقط کرد.

منم 12 هفته لک داشتم و با گریه رفتم دکتر که دارو و استراحت تجویز شد برام

استارتر جان در درجه ی اول بهت تبریک میگم و آرزوی سلامتی برای خودتو و فرشته ی کوچولوت دارم در درجه ی ...

😮😮😮😮😮

لانه گزینی چند هفته قبلش هست نه 5 هفته بعد از تاریخ پری

شپول جان مرسی از همدردیت،خیلی غم انگیز بود

آره واقعاااا دردناکه از دست دادن نی نی😢

منم 12 هفته لک داشتم کلیییی گریه کردم تا رسیدم دکتر.

سونو دادم گفت جفت پایینه و اولین بار صدای قلبشو شنیدم . الان 18 هفته م. عزیزم انشالا جوجوی بعدیتو سالم بدنیا بیاری. خواست خدا بوده برات