2777
2789
عنوان

کیا با شوهراشون قهرن بیان درد و دل

204 بازدید | 7 پست

سر اینکه بلد نیست به زنش و زندگیش اولویت بده نسبت به خانواده قبلش دعوا داریم 

تو زندگیمون اول مادرش حتی تو کوچیکترین مسایل

موقع جهاز چیدن گفتن یخچالتو اینجوری بذار گفت نه اینجوری خوبه(چون خودش یخچال خریده بود)

مامانم گفت بهش گفت نه اینجوری

به مامانش یواشکی گفتم شمابگین گوش میده 

به محضی گفتم گفت باشه الان جاشو درست میکنم😐

تو خونه ای من میخوام زندگی کنم نطر من مهم نیست وقتی میگم میگه تو حسودی من دیدم نظرات زیاد شده گفتم باشه درحالی که میشناسمش اگه ۱۰۰۰نفر دیگه بجز مادرش و خواهرش میگفتن میگفت نععع.

دیگه از این بی ارزش بودن و بی توجهی خسته شدم منم انگار هیچکس تو خونه نیست باهاش رفتار میکنم اقا قهر کرده

یه نامه نوشتم از احساساتم و اخرش گفتم یا عوض کن زندگیو یا کات

شما بیاین بگین چرا قهرین

فرشته کوچولوی من خیلی زود از پیشم رفتی😔

من فعلا قهر نيستم ولى معمولا علت دعواهامون يا سر خانوادشه. يا همش بهم گير ميده پيشرفت كن اخه همسرم خيلى كمال گراست. من پروفسور هم بشم راضى نيست باز ميگه پيشرفت كن 😐😐 

ما قهريم همين الان

بخاطر ايتكه من عصبي ميشم كنترلم رو از دست ميدم و شروع ميكنم به حرفاي بد زدن مثلا اينكه من اشغالم من فلانم بهمانم من ...خوردم با جدابادم و اينا

امشبم يه بحثي شد من بازاينارو كفتم نامرزدم خيلي ناراخت شد كفت واقعا يه فكري به حال خودت بكن من اينجوري نابود ميشم بااين رفتارات و انتظار نداشته باش از فرداش بازم باهات خوب باشم و بكم بخندم 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قهرم 

حالم بد بود سرماخورده بودم اصلا پسرمو نگه نمیداشت تا استراحت کنم. گفتم تو رو هدا یکم سرگرمش کن من قرص خوردم نیم ساعت بخوابم . گفت باشه.بعد هعی میومد بالا سرم پاشو پسرمون 

صدات میزنه . پاشو پسر جیش داره😨 بعد خودش پاشد رفت دوش بگیره داشت اصلاح می کرد با ماشین یا قیچی زده بود وسط موهای پسرمو چیده بود !!!اینو بگم که پسرم موهاش فرفریه من دوس دارم بلند بشن اونم دید من گیجم زد ر....د تو موهاش . یعنی الان وسط موهاش و جلوش کوتاه بلنده انگار با چاقو موهاشو بریدن ! پشتش بلندتره

منم عصبانی شدم گفتم یه ذره من نباید مریض شم حق ندارم استراحت کنم تو میزنی خرابکاری می کنی . با بچه اینکارا رو می کنی . بعد دوباره با قبچی افتاد دنبال بچه که بیا کوتاه کنم

😠اونم فرار کرد .گفتم گیر عجب کسی افتادیم ها

اونم قاطی کرد گفت میتونی گیر نیفتی من مجبورت نکردم . گفتم گیرافتادم دیگه... 

خلاصه بعدشم سر اتو کردن لباسا بحثمون شد و در آخر گفت که همه کارارو من باید بکنم فقط مونده بچه بیارم !!!خیلی ناراحت شدم خیلی . تمام کارای خونه با منه . دست به هیچی نمیزنه . فقط گاهی لباسای خودشو اتو می کنه . همین 

خیلی ناراحت شدم .سه روزه حرف نزدیمم

موهای پسر طفلکمم همونطور ناجور مونده نمیدونم چیکار کنم

خوش بحالت . انگسزه پیشرفت بهت میده . 

بسه ديگه اخه كلى با هم دعوامون ميشه من از صبح تا شب ميدوووم خداييش هم نسبت به مجرديم خيييلى پيشرفت كردم ولى هيچ جوره نميتونم راضيش كنم مثلا يه موفقيت كسب ميكنم ترفيع كارى ميگيرم اصلا خوشحال نميشه و منم خوشحالى ميكنم ميگه به چه چيزاى ساده ايى دلت خوشه☹️☹️ همش ميگه تو ارزوهات خيلى كوچيكه تو اصلا هدف ندارى تو فلانى بهمانى 😤😤😤😤

من قهرم  حالم بد بود سرماخورده بودم اصلا پسرمو نگه نمیداشت تا استراحت کنم. گفتم تو رو هدا یکم ...

عزيزم.... اينا كه چيزى نيست به خاطر اينجور مسائل زندگيتونو به كام خودتونو بچه تون تلخ نكنيد. 

من قهرم

البته من قهرو دوست ندارم....متنفرم....اما شوهرم شدیدا قهریه.....داستان اینه که شوهرم چند وقتیه که رمز داده.بود به گوشیش...خب منم از اینکارش بدم میومد ...چندبار گفتم بهش که نکن اینکارو منوتو چی. پنهون نداریم که....گوش نکرد تا اینکه گفتم بهش منم رمز میدما. ..گفت از این به بعد نه تو و نه من به گوشی هم کار نداشته باشیم...گفتم باشه....و  منم رمز دادم به گوشیم. ..حالا چون انتطار  نداشت اینکارو بکنم.....دوروزه باهام قهره و جالبه که یه عالمه حرف بدم بهم زده.  .....حالا بهم میگه برو خونه بابات😄

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......