2777
2789
عنوان

اونایی ک لبلس عروس رنگی پوشیدن بیان🤗

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 126 پست
همه مد لباس ها میگذره بعد چند وقت مهم اول مدل لباسه که با اندامت هماهنگی داشته باشه بعدم دلت مهمه که ...

مرسی از حرف قشنگت. کلی انرررژی دادی😘😘

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
شما لباس نمیگیرین واس عقد و عروسی؟ قیمتا همینه عزیزم خب

نبابا من فقط برای عروسیم لباس کرایه کردم و بقیه مراسمات رو هم نداشتم....خیلی قناعت کردم..البته شوهرم خودش خرج میکرد و منم زیاد ازش نخواستم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی از خود متشکری،فقط شما نیستی که خیلیا مثل شما هستن اما گفتن نداره

تعریف دارم تعریف میکنم مثل اینکه زشتی بهت بر خورده آدما با مهربونی قشنگ میشن سعی کن اگر صورت زیبایی نداری سیرت زیبایی داشته باشی

نبابا من فقط برای عروسیم لباس کرایه کردم و بقیه مراسمات رو هم نداشتم....خیلی قناعت کردم..البته شوهرم ...

منم شوهرم خودش باید همه خرجارو بده همه سعیمو کردم ک بهش کمتر فشار بیاد اما قیمتا هررروز میره بالاتر

پف دار بودن يا نبودن اصلا ربطي به مد نداره.به ظاهر ربط داره.اينكه ادم تپل باشه مسلما يك لباس پف دار اسكارلتي نميپوشه كه بشه مث گوله برف.اگر قدت بلنده و لاغر مسلما لباس ماهي نميپوشي كه بشي مث عصاي موسي.اين چيزا ربطي به مد نداره به اندام ربط داره.من خودم شخصا هيچ وقت واسه لباس پوشيدن از كسي نظر نميخوام.اينجا بگي دكلته خوب خيليا مذهبين ممكنه بزنن تو ذوقت.بگي استين دار ممكنه بقيه بزنن تو  ذوقت.سلايق متفاوته

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

من دوازده سال پیش نامزدی کردم اون موقع یکم خانوادم دستشون تنگ بود ، مجبور شدم دنبال یه لباس باشم که قیمتش زیاد بالا نباشه لباس نامزدیم رو قهوه ای گرفتم ، چون تقریبا از همه رنگا ارزون تر بود ، ولی مدلش رو خیلی دوست داشتم ، هنوز عکسامو که میبینم حداقل واسه خودم تکراری نشده ، هر چی به دل خودت هست بگیر ،

پف دار بودن يا نبودن اصلا ربطي به مد نداره.به ظاهر ربط داره.اينكه ادم تپل باشه مسلما يك لباس پف دار ...

اره درستع. من فقط راجب رنگ پرسیدم ک دلشونو زد یا نه.

اینو ببین مثلا... اصن به مدل لباس و مدل شینیونش کاری ندارم ولی ترکیب موی روشن باز و لباس تیره واقعا ...

عاشق این رنگاممم. دقیقا همین ترکیبا توو ذهنمه.😍😍😘