2777
2789
عنوان

خانومایی که کیست دارین بیاین

92 بازدید | 16 پست

در زنان بهترین تقویت کننده جنسی

" رازیانه " است

✍عرق رازیانه با عسل

⚜ تقویت کننده جنسی

⚜ به کل اندامهای زنانه فرم میدهد.

⚜  چین و چروک را برطرف میکند

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید بخورم...چقد در هفته بخورم بنظرت؟

هر شب بخور ی استکان .... وقتی خوردی بعد چند وقت گونه میاری و احساس میکنی آب رفته زیر پوستت اونموقع قطعش کو

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
من چون سابقه پرولاکتین بالا رو دارم یبار خوردم موی زائد دراوردم

آخی .... چ جالب .... عاخه این هورمون زنونه رو زیاد میکنه ـ.... حتما مسببش پرولاکتین بوده

هر شب بخور ی استکان .... وقتی خوردی بعد چند وقت گونه میاری و احساس میکنی آب رفته زیر پوستت اونموقع ق ...

ضرر نداره زیاد؟

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
ضرر نداره زیاد؟

ن عزیزم اصلا ضرر نداره فقط شبی ی استکان میخوری و بس ولی بعضیا زود گرمیشون میشه ...اگه این مدلی هسی کاسنی بخور فرداش ... یا دیدی خیلی گرمیت شده میخوای ادامه نده ... و اینکه خود گیاهشو بخرو بجوشون 

🙄 شانس ندارم که وگرنه تاالان خوب شده بودم

ما اگه شانس داشتیم ک اوضاعمون خیلی بهتر بود

ن عزیزم اصلا ضرر نداره فقط شبی ی استکان میخوری و بس ولی بعضیا زود گرمیشون میشه ...اگه این مدلی هسی ک ...

من گیاهشو دم نوش میکنم خوبه؟

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
ما اگه شانس داشتیم ک اوضاعمون خیلی بهتر بود

من از وقتی پریود شدم نامنظم بودم دوسال بعدشم ک گفتن کیسته اینهمه سالم دارو خوردم هیچ فایده نداش

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱