2777
2789
عنوان

حالم از سادگی خودم بهم میخوره 🙁

1401 بازدید | 40 پست

امشب خونه مادرشوهرم بودم شوهرم نبود زنگ زد دعوت کرد منم تنها رفتم .بعد من اینقدر ساده نشستم حرف زدم براشون جاریم هیچی نمیگفت فقط هی ی تیکه ای میپروند چقدر اون با سیاست من خاکتوسر ساده 🙁🙁😔😔😔خواهرشوهرمم از اون طرف تیک میپروند اینقدر ازشون بدم اومده ک حد نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترجیح میدم ساده باشم تا تیکه پرون و بی فرهنگ  عزیزم مشکل از تو نیس بنظرم

جاریم حرف نمیزنه اصلا خ با سیاسته اونوقت من😭همچی ما بهشون میگم 

جالبیش این با حرفای خودم بهم تیکه میپرونن

جاریم حرف نمیزنه اصلا خ با سیاسته اونوقت من😭همچی ما بهشون میگم  جالبیش این با حرفای خودم بهم ...

این خیلی ادمو بیشتر اذیت میکنه منم مث خودتم ولی دارم سعی میکنم خودمو کنترل کنم کمتر سادگیمو ب خرج بزارم😞😞

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

چرا خیلی حرف زدی البته بنظرم زیاد حرف زدی ....ادم با قوم شوهر زیاد حرف نمیزنه دوما چرا بدون شوهرت رفتی ؟؟سوما اعتماد بنفس داشته باش اونجا میری یکم غرور داشته بباش خودتو بگیر که اینا هم انقد پرو نشن بفهمن با کی طرفن

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه