2777
2789
عنوان

نگرانی از کیست مغز جنین

43108 بازدید | 15 پست

خانومهای عزیز که دوران بارداریتون و طی میکنید امیدوارم قدم بچه هاتون براتون پر خیر و برکت باشه میخوام درباره کیست کرویید پلکسوس که داخل مغز جنین هست بگم

دختر منم تو غرلگری داشت و ما ازمایش ptهم دادیم اما نتیجه اش خدارو شکر منفی بود وکیست در ماه هفتم از بین رفت الانم بچه سالمه و مشکلی نداره

بارداری=اغوش گرم خدا

نگران نباشید

توی دومین غربالگری که رفتم ولی بعدش که پیگیری کردم و دکتر رفتم پیش پریتانالوژیست و ...

تو ازمایشptمنفی درومد و غربالگری سوم کاملا از بین رفته بود کیست ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی دومین غربالگری که رفتم ولی بعدش که پیگیری کردم و دکتر رفتم پیش پریتانالوژیست و ... تو ازمایشptم ...

خدارو شكر عزيزم منم بچم داره اين كيست و تو هفته ٢٢ ك رفتم هنوز نرفته بودن..اندازه كيستاي جنين شما چقد بود و چندنا بودن؟؟؟؟ واينكه تو چند هفته از بين رفتن

برای من کیست دوطرفه بود و دقیق یادم نمیاد تو چه هفته ای از بین رفتن اما نکته حایز اهمیتش اندازش نبود دوطرفه بودنش بود

صبر کن و از بارداریت لذت ببر بنظرم غربالگری دوم زمانی انجام میشه که این کیست90درصد وجود داره تو غربالگری سوم از بین رفته خیالت راحت

اره براي من هم دو طرفه بود هم بزرگ..ميشه بپرسم ازمايش pt چيه؟؟؟

اره عزیزم ازمایش pt یا سل فری ازمایشی هست که در اون از روی دی ان ای ازادشده از جنین در خون مادرمیشه سندروم داون و بیماریهای مغزی رو تشخیص داد این ازمایش در ایران انجام نمیشه وهزینه زیادی داره

نوع دیگه ازمایش نمونه برداری از مایع امنیوتیک داخل شکم هست و در ایران انجام میشه و ارزان تر هست 

به دکتر پریتانالوژی مراجه کن 

برات دعا میکنم موفق باشی

اره عزیزم ازمایش pt یا سل فری ازمایشی هست که در اون از روی دی ان ای ازادشده از جنین در خون مادرمیشه ...

اهان اره من هم امينيوسنتز دادم ولي باز كمي نگرانمدكتر پريتانالوژي هم. فتم ولي گفت ك اينا ميره ك اميدوارم بره..

اهان اره من هم امينيوسنتز دادم ولي باز كمي نگرانمدكتر پريتانالوژي هم. فتم ولي گفت ك اينا ميره ك اميد ...

اره عزیزم میره اصلا نگران نباش اگه امینوسنتز شدی که دیگه اصلا استرس نداشته باش

عزیزم الان باید شاددباشی اسم انتخاب کنی اصلا بهش فکر نکن

اره براي من هم دو طرفه بود هم بزرگ..ميشه بپرسم ازمايش pt چيه؟؟؟

سلام عزیزم برا بار دوم سونو رفتی جذب شده بودن کیست ها

من سه روزه بهم گفته دکتر سونو (بدجور بهم شوک وارد کرد کیست کوچک دوطرفه)

دکتر خودم و مشاور ژنتیک گفتن جذب میشه 

سونو کنترل برا ۲۴هفتگی برام نوشتن هرچی هم میخونم کل اینترنت هرچی درموردش نوشته خوندم خداروشکر برا همه جذب شده 

ولی من بازم داغونم از اون روز تا حالا هرچی میخورم میارم بالا فشارم افتاده 

دعا کنین

سلام عزیزم برا بار دوم سونو رفتی جذب شده بودن کیست ها من سه روزه بهم گفته دکتر سونو (بدجور بهم شوک ...

اره بار دوم ك رفته بودم شده بودن دوتا و اندازه هاشم در كل ازون پنج تا ك اول بود كمتر شده بود ولي بود هنوز.. ولي دكتر گفت چون براي تو زياد بوده طول ميشه تا بره  كامل حالا ٢٨ هفته باز بايد برم ايشالا ك رفته باشن..براي شما ك دوتا كوچيكه حتما ميره تا ٢٤ هفته..

اره بار دوم ك رفته بودم شده بودن دوتا و اندازه هاشم در كل ازون پنج تا ك اول بود كمتر شده بود ولي بود ...

خداروشکر عزیزم ان شالله سونو ۲۸ هفتگی اثری نباشه ازشون 

توکل بر خدا