2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات روزانه اما عاشقانه با همسرتون بگید +دوس پسر هم قبوله

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 177 پست

عاشقانه امروز ما این بود که صبح پسرمو برد مهد هر روز من میبرم نزدیکه پیاده میریم بعدم که آمد از پست بغلم کرد و  دستای یخشو زد به تنم.

شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم عاشقانه نیس 😑 مثلا یکیش بدونه اجازش جایی رفتم جوابشم زنگ زد ندادم بعدش کتک خوردم😟

خب گلی منم جرئت نمیکنم بی اجازش جایی برم.کارشو توجیه نمیکنما ولی اشتباه از شمام بوده

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

برام لقمه میگیره آماده میذاره تو یخچال تا صبح که بیدار میشم بخورم.  

چون اگه به خودم باشه صبح از گرسنگی میمیرم اما تکون نمی خورم که یه چیزی آماده کنم بخورم 

من مامان یه جوجه پنبه ایه خوشمزه شدم   دوست عزیز من دارم یه بازی بزرگ با آینده ام میکنم،یه لحظه ته دلت بگو خدایا کمکش کن بخاطر جوجه پنبه ایش....

از جمله کارهای عاشقانه ما که اگه بگم خییلی ببخشید میترسم اه بکشیدو حسودیتون بشه که میدونم درک دارین و حسادت نمیکنین اینه که منو همسرم هروقت دعوا کنیم یا بحثمون بشه حتی اگه بدترین دعواهم باشه و حتی اون مقصر باشه من میرم برا ناز کشی😂😂اصلا اون زنه من مرد😂😂😂همیشه اخر دعوا قول میده از این به بعد اون بیاد نازکشیا ولی لامصب بازم شرایط طوری میشه من میرم 😂

نگین چرا میری که عادتم شده 

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

اووم اگه بازم از عشق بازیامون بگم اینه که از حولش استفاده میکنم با اینکه اصلا استفاده نمیکنه سکته میکنه 😂

و رو کتش که صاف رو مبل میزاره از قصد میشینم تا یاد بگیره اویز کنه..😂و نمیزارم رو مبل بخوابه چون کثیف میشه و بعد خودم میرم همونجا میخوابم😂😂الانم فهمیده میگه نمیخوابم چون جای توئه😂😂عاشقانه واقعی هم داریم و نمیگم که اگه یکی نداشت به دلش نمونه🙃

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

عجب تاپیکی....

خاطرات دوست پسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا میخاین اینقدر دوست پسر رو رواج بدین؟؟؟؟؟

بابا بخدا گناهه

شما مگه مسلمون نیستین

دوست پسر دیگه چه صیغه ایه

اگه قصد ازدواچه که میاد خواستگاری و زیره نظر خانواده ها با هم اشنا میشن

عجب دوره زمونه ای شده

تازه بیاین خاطراتتون رو هم بگین تا دخترایی که پاک هستن بگن نکنه ما یه چیزی کم داریم که دوست پسر نداریم؟؟؟؟

مخالفی ریپلای نکن

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک... کی میشود تا انتقام سیلی زهرا بگیریم...آجرک الله یا صاحب الزمان