2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات روزانه اما عاشقانه با همسرتون بگید +دوس پسر هم قبوله

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 177 پست

امروز سر یه موضوع چرت بحثمون شد و من کلی گریه کردم انقد ک خوابم برد تا ساعت ۶

😔😔😔

به بعضیام باید گفت : خودمون عَن‌یم 💩، واسه کیا اینا چُس میکنن خودشونو؟!😏🤔😄      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر من کلا مهربونه...یکبار دعوا کردیم یهو جوش آورد بخودش فحش داد، خلاصه من ناراحت واون رفت بیرون البته اینم بگم ما عقدیم اون اومده بود خونمون، خلاصه بیرون رفت بعد ی ربع با ی دسته گل اومد...کلی بوسم کرد خیلی کیف کردم

بگو گلم

خب گلم عاشقانه نیس 😑

مثلا یکیش بدونه اجازش جایی رفتم جوابشم زنگ زد ندادم بعدش کتک خوردم😟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2069985/%d9%85%db%8c%d8%ae%d8%a7%d9%85-%d9%82%d8%b5%d9%87-%db%b8-%d8%b3%d8%a7%d9%84-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%b8%d8%a7%d8%b1%d9%85%d8%a7-%d8%a8%da%af%d9%85

من عشقولانه یادم نمیاد ولی از جمله خاطراتی که وقتی یادم میاد بعد از بیست سال هنوز میخندم و شدیدن از کار خودم مسرور میشم و خودمو ستایش میکنم اینه که پسر همسایه رو دوست داشتم اسمش علیرضا بود بعد اون نکبت رفت با دختر همسایه بغلیمون دوست شد. منم که شکست عشقی خورده بودم یبار پشت بوم بودم دیدم داره از کوچه رد میشه موهاشو ژل زده بود سیخ سیخی کرده بود منم از بالا یه تف گنده انداختم صاف افتاد فرق سرش😁😁😁 تا چند دقیقه اینور اونور نگاه می‌کرد ببینه کدوم پرنده ریده به سرش 😂😂 خیلی کیف کردم.

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

قشنگترینش روزی بود برام توت فرنگی گرفت میدونه خیلی دوس دارم اون موقعها کارنداشت باباشم یه پول توجیبی کمی بهش میداد بمیرم براش پول کمی داشت واسه من دادش توت فرنگی که خوشحالم کنه قبل ازدواجومیگم دروران دوستی ایقد بچم نداربود😢😢😢

روز اول اشنایی مون رفتیم رستوران سنتی .. کفشامو جفت کرد میخواستیم بیاییم هم باز کفشامو جلو پا گذاشت

یا در ماشین رو برام باز کرد

خلاصه گولم زد 

بله رو گفتم دیگه تموم شد 😃😃😃😃

🌷برای ظهور اقا امام زمان صلوات. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 🌷