2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات روزانه اما عاشقانه با همسرتون بگید +دوس پسر هم قبوله

| مشاهده متن کامل بحث + 10412 بازدید | 177 پست
از جمله کارهای عاشقانه ما که اگه بگم خییلی ببخشید میترسم اه بکشیدو حسودیتون بشه که میدونم درک دارین ...

ماهم اگ بحث بشه من نمیرم حتی اگ تقصیر من باشه خیلی عادت بدیه جوری ک فکر میکنه غرور دارم ولی نمیتوتم دیگ😥😥😥

يكى از خاطرات عاشقانه ى روزانمون اينه كه همسرم هر روز كه ميره سركار كفشاى منو جفت ميكنه بعد بند ...

منم چایی نبات که واسه خودش درست می کنه....نباته اضافه ش رو.میزاره ته لیوان ...من چایی می ریزم روش می‌خورم....تا این حد مهربونه این بشر😄😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب تاپیکی.... خاطرات دوست پسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا میخاین اینقدر دوست پسر رو رواج بدین؟؟؟؟؟ بابا بخدا ...

به نی نی یار بگو کاربریتو برگردونه، بهت میده خیالت راحت،مخصوصا قدیمی هم هستی

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

زنگ میزد میگفت هیچی نگو فقط نفس بکش عاشق صدای نفساتم

روزی ک رفتم ازش جدا شم ولی با یه حلقه سورپرایزم کرد و درخواست ازدواج داد

اون روزی ک پشت اتاق عملم انقد گریه کرده بود ک هرکی میدیدم میگفت خوش بحالت چقد نامزدت دوستت داره..

وقتی ک بااون همه جذبه و مردونگیش باهام مث خوودم بچگونه حرف میزد تا بخندیم

هرشب قبل خواب میگفت دوستت دارم😭

وقتی راه میرفتم کنارش همش مواظب بود نخورم زمین یا پام به جایی گیر نکنه

ای خداااااا😭

فرشته گفت: پس قرارمان این باشد در زمین هرچه انسان انجام داد نتیجه اش را ببیند...خداگفت: جز دل شکستن که خودم جوابش را میدهم💔💖

قبلا ک نامزد بودیم از هم دور بودیم شبا من هندزفری میذاشتم انقدبرام میخوند تا خوابم میبرد دیگ خودش چند بار صدام میکرد جواب نمیدادم بوس میفرستاد قط میکرد

منم از اونجا ک خیلی لوس بودم اون موقه بعضی وقتا الکی خودمو میزدم ب خواب تا بفهمم چی میگ 😜

منم از این خاطره ها زیاد دارم البته يه جوري بهم نارو زد كه تا ابد از عاشقي متنفرم

دوست بوديم چون ولي اينو ميگم 

يه بار من خيليي دلشوره داشتم فكر ميكردم اتفاق بدي ميفته 

دقيقا افتاد و كات كرديم و به هم زديم 

ولي همون موقعا بهش گفتم خيلي دلم شور ميزنه 

نگرانم 

اون موقع زمستون بود و ساعت ٥ و ٦ نماز بود

يع كم بعدش گفتم كجايي 

گفت اومدم نمازخونه خوابگاه برات نماز جماعت بخونم 

صدقه عم دادم برات و ايت الكرسي خوندم

هر وقت يادش ميفتم دلم قد همه ي دنيا ميگيره 

چي ميشد خدا يه بار تو كل اين ادما اونو به من ميداد و از من نميگرفتش 

قلبم ميگيره هنوز از نبودنش 

چي ميشد اون يه بار خدا صداي ما رو ميشنيد ى نميذاشت از هم جدا شيم؟؟

ما ۱۲ساله ازدواج کردیم و همسرم تو این مدت هنوز یه داد کوچولو  سر من نزده و جلو بقیه هم اسمم و بدون خانم نمیگه .خیلی احترام میگیره خدایی.نمیزاره دست به گوشت و مرغ بزنم میگه اینا کارای مرده .دستت و می‌بری.تو کارای خونه خیلی کمکم می‌کنه مخصوصاً اگه مهمون داشته باشیم.خلاصه گلیه واسه خودش   

اللهم عجل لولیک الفرج

مشهد ک بودم شب تولد امام رضا بهش گفتم انقدخوشحالم چند ساله آرزوم این بود همچین شبی اینجا باشم گفت الهی همیشه لبات بخنده خانومم    بعدشم ی شب دیگه دعوامون شد گف اسممو گفت بعد گفت میدونی چی دوست ندارم ی لحظه ساکت شدم ک بغضم نترکه گف دیونه من دوست ندارم برات می میرم عاشقتم چقداون شب دعواش کردم ک منو ترسوندی ...اما حالا نیست دعا کنید برگرده دعا کنید دوباره صداشو بشنوم بی اون داغونم بخدا تحمل ندارم دیگه  

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
منم از این خاطره ها زیاد دارم البته يه جوري بهم نارو زد كه تا ابد از عاشقي متنفرم دوست بوديم چون ول ...

درکت میکنم سخته اتفاقا منم خواب دیدم ک زبونم لال مرده همه تسلست میگفتن انقد شیون کردم بابام گف دیدی دیگه نیست بهش گفتم خوابتو دیدم مواظب خودت باش نگرانتم بعد اون مریض شد رفت بیمارستان والانم بی اون روز شبو سرمیکنم با گریه

مابه جرم ساده لوحی این چنین تنهاشدیم مردمان این زمانه با دورنگی خوشترند....بخدادیگه حسش نیست تا همینجا هم سینه خیز اومدم  
درکت میکنم سخته اتفاقا منم خواب دیدم ک زبونم لال مرده همه تسلست میگفتن انقد شیون کردم بابام گف دیدی ...

عزيزم😩 ايشالا خوب شه زود

من چند وقت پيش خواب ديدم تو يه خونه ايم داريم با هم زندگي ميكنيم 

بعدش بيدار كه شدم جهنمو تجربه كردم😩خيلي بده خواب چيزيو ببيني كه هيچوقت واقعي نميشه

عزيزم😩 ايشالا خوب شه زود من چند وقت پيش خواب ديدم تو يه خونه ايم داريم با هم زندگي ميكنيم  ب ...

دعا کن مال اون بشم 

منم چایی نبات که واسه خودش درست می کنه....نباته اضافه ش رو.میزاره ته لیوان ...من چایی می ریزم روش می ...

😂😂😂😂

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

عاشقانه هام اینکه شوهرم خیییییلی روم حساسه,هشت ساله ازدواج کردم یکبارنذاشته تنها جایی برم همش باخودش,اگه خوانوادش چیزی بهم بگن حسابی توروشون درمیاد,الان چهاروزه براکاری رفته شهرستان یکسره اون بمن زنگ زده یکبارم من زنگ نزدم,بی هوا پیام داده دلم برت تنگ شده,وقتی میخوایم بریم جایی قبل من میره دم در ببینه پسرای غریبه توکوچه نباشن تا منو نبینن,رو خوردوخوراکم خیلی حساسه

شب عقدمون حسابی گریه کرد ازذوقش,سه شبم بعدش گریش میگرفت,یکبار تومکان عمومی بوسم کردنتونس خودشو کنترل

کنه ,میگه از مامانم بیشتردوستت دارم,خیلی برام آواز میخونه

اصلا دوست نداره آشپزی کنم تا اذیت نشم,ولی عاشق دستپختمم هس,اخلاقای بدهم زیاد داره