2777
2789

اول اینکه بگم من دوران عقدمو از هم دوره شهرمون .منم نزدیک ترین خاطره رو مم چن شب پیش حمید یه جا مهمون بود واسه مسائل کاری از ساعت 8 دیگه به من زنگ نزد منم خیلی دلم واسه صداش تنگ شده بود از طرفی هم غرورم اجازه نمیداد وقتی گفته کار دارم زنگ بزنم و خودمو ضایع کنم ولی بالاخره دلمو زدم به دریا و ساعت 11 بهش زنگ زدم ولی جوابمو نداد!به قدری حرصم گرفت که گفتم امشب منم جوابشو نمیدم  . چون همیشه تو هر شرایطی بود ج میداد و رفتم گرفتم خوابیدم ساعت نزدیک 1 بود منم تازه خوابم برده بود که دیدم موبایلم زنگ خورد جواب ندادم یه بار دوبار دیگه بازم جواب ندادم بار چندم جواب دادم با صدای خواب آلود گفتم بلهههههه؟ که دیدم حمید گفت خوابی؟؟!گفتم بله یه دفعه تن صداشو خیلی آروم کرد و گفت یاسی پس خیلی آروم حرف میزنم که هم سرت درد نگیره هم خوابت بهم نخوره خیلی ازینکه منو به خوابت ترجیح دادی و جواب تلفنمو دادی ممنونم عزیزم ببخشید که امشب نتونستم جوابتو بدم چون وسط یه بحث مهم بودم.معذرت خواهیم قبوله؟؟منم گفتم اوهوم ..بعد گفت قربون اون اوهوم گفتن خوابالوییت بشم.خوب بخوابی عزیزم  و این داستان ادامه دارد....😂بعدشم خداحافظی..منم گوشی رو قطع کردمو با یه لبخند عاشقانه خوابم برد....

💑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی...چه مهربون..

بیا زندگی دم کردم با خرما بخوریم😇😁😁😁😁😁

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

يكى از خاطرات عاشقانه ى روزانمون اينه كه همسرم هر روز كه ميره سركار كفشاى منو جفت ميكنه بعد بنداشم باز ميكنه ميذاره جلو در ورودى كه من ميخوام برم بيرون معطل نشم

چون من هميشه با گره پاپيونى كفشامو درميارم ميندازم جلو در😂

زمستونم كه باشه ميذارتشون پشته شوفاژ

يكى ديگشم اينه كه من گردو كه ميخورم معدم يكم اذيت مبشه اما گردو تر بهم ميسازه در نتيجه همسرم هر روز واسم گردو خيس ميكنه پوست ميكنه تا من راحت بخورم😍

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰