2777
2789
عنوان

خوشبحالتون😔

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غصه نخورین تو رو خدا..دختر خاله من بعد چهارده سال خدا بهش بچه داد..اونم دوقلو..سجاد و سارا 

چشم عزیزدلم.توکل کردم بخدا.هرچی خودش بخواد.ممنونم مهربونم

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
چشم عزیزدلم.توکل کردم بخدا.هرچی خودش بخواد.ممنونم مهربونم

یه حدیث خوندم که آقا امام زمان فرمودند چرا شیعیان ما از من کمک نمی خواهند من زنده ام و آنها را یاری می دهم..عزیز دلم انشالله به حق آقا امام زمان شما و سایر عزیزان که منتظر کوچولو هستن تا سال بعد اربعین نی نی شون رو بغل کنن..

آنچه دلم خواست نه آن میشود"""" آنچه خدا خواست همان میشود    
بهت گفتم عزیزم قبلا زیاد بحث و دعوا کردیم بخاطر آرامش هردومون منم مدتیه کوتاه اومدم.نمیدونم منتظر مع ...

از صميم قلبم دوس دارم به زودي خبر مادر شدنتو بهم بدي پيامتو خوندم يهو احساستو احساس كردم  الهي به حق پنج تن يه دوتا ني ني خوشگل تو دلت بياد اخه منم خيلي دوقلو دوس دارم

یه حدیث خوندم که آقا امام زمان فرمودند چرا شیعیان ما از من کمک نمی خواهند من زنده ام و آنها را یاری ...

ان شالله عزیزم الهی آمین...

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
از صميم قلبم دوس دارم به زودي خبر مادر شدنتو بهم بدي پيامتو خوندم يهو احساستو احساس كردم  الهي ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم.منم خیلی دوقلو دوست دارم...ان شالله بحق آقا امام حسین علیه السلام همه منتظرا همین امسال مامان بشن شماهم دوقلوهائی سالم و صالح خداوند بهتون هدیه بده😙😙😙😙😙