2777
2789
زاد روزت خجسته و برای همیشه در یاد ما جاوید باد صادق جان.داریم کم کم می فهمیم چه میگفتی کمی زود پیش ما آمدی. من که تا زنده ام ترا دوست خواهم داشت

MultiHoster
بهترین خبر دنیا "فرزندی در راه است"
جهانگیر هدایت‌ نوشت:28 بهمن 1389 صادق هدایت 108ساله می‌شود.در وطنش اجازه نمی‌دهند آثارش چاپ شود..خانه پدریش تصرف شده.اگر کسی بخواهد آن را ببیند آنقدر قرطاس بازی درمی‌آورند که برود پی کارش..میز تحریرش در دانشگاه تهران و لوازمش در زیرزمین موزه رضا عباسی در حال نابودی‌اند.مسابقه ادبی هدایت مورد غضب و عرضه آثارش در نمایشگاه...‌ها ممنوع است.اگر پوستری از وی باشد روی صورتش کاغذمی‌چسبانند..حتی پستخانه آثارش را مصادره می‌کند.اما هنوز بوف کور از 10 داستان سورئالیست برتر دنیاست. صادق خان تولدت مبارک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وی فرزند اعتضاد الملک و از خاندان اشراف ایران است. پدران وی پیوسته شاغل مقامات عالی دولتی و مناصب نظامی بودند. صادق در 28 بهمن 1281در تهران تولد یافت. او بیش تر عمر خود را در تهران به سر برد و طولانی‎ترین سفر وی هنگامی است که برای تحصیل به فرانسه رفت.

وی در این کشور اوقات خودرا بیش تر به سیر و گشت گذراند. ابتدا در پاریس بود و سپس به “بزانسون” رفت و در پانسیونی خانوادگی سکونت جست، سپس به پاریس بازگشت و هنگامی بدان شهر برآن شد که خود را در رودخانه غرق کند ولی او را نجات دادند. داستان های معروف: زنده به گور، سه قطره خون، نمایش نامه”پروین”، افسانه آفرینش، فواید گیاه خواری را در آن جا نوشت. سپس به وطن خود بازگشت و به سال 1315 به بمبئی رفت و در آن جا زبان پهلوی را فرا گرفت و با دو داستان که از هند فرا گرفته و به فرانسه نوشته بود بازگشت، و به سال1324 در حدود دو ماه در تاشکند ازبکستان شوروی گذرانید و عاقبت در آذر 1329 به پاریس سفر کرد و پس از چهار ماه در آنجا به وسیله گاز انتحار کرد. صادق در بذله گویی استتعداد و مهارتی داشت، به حیوانات شفقت می‎ورزید، با این که ظاهر او لاابالی می نمود در زندگانی منظم بود. وی به زبان انگلیسی تا حدی آشنایی داشت که می‎توانست از آثار علما و ادبا بهره برد وبه وسیله زبان فرانسه از معارف و ادبیات ملل مختلف بهره‎مند می‎شد . در پایان عمر به تحصیل زبان روسی همت گماشت و به مطالعه آن اشتغال داشت. به حافظ و خیام علاقه بسیار می‎ورزید. هنگام جوانی و در آن وقت که در پاریس اقامت داشت به عقاید مذهبی یوکا و کیش بودایی روی آورد و همان اوقات بود که مجسمه کوچک بودا را خرید و از آن پس همیشه آن مجسمه بر روی میز وی دیده می شد . صادق روز 19 فروردین سال 1330 در پاریس خودکشی کرد؛ بدین سان که به گرمابه خانه خویش رفت و نخست سوراخ ها و روزنه ها را استوار ساخت، سپس شیر گاز را گشود و در کف حمام دراز کشیده جان سپرد . جنازه او را در مسجد پاریس گذرادند و پس از توقفی اندک در حالی که قریب یک صد تن از دانشجویان ایرانی آن را تشییع می‎کردند به قبرستان “پرلاشز” حمل و در آن جا دفن کردند. گذشته از مقالاتی که از وی در مجله‎ها به طبع رسیده تالیفات متعددی دارد .
من هم نوجوانیم را با نوشته های صادق هدایت سپری کردم. روحش شاد....

آری راست میگویید دوست من: روشنفکر همیشه زنده میماند...
سخت گذشت برمن تا فهمیدم هیچ کس با هیچکس فرق ندارد...
آندره روسو کسی که دایرة المعارف ادبیات جهان زیر نظر او منتشر شده است در کتابی با عنوان تاثیر هدایت در اروپا می نویسد:به نظر من این رمان هدایت(بوف کور)به تاریخ ادبیات قرن ما وجه امتیاز خاصی بخشیده
چه خوب بود اگر همه چیز را میشد نوشت . اگر میتوانستم افکار خودم را بدیگری بفهمانم ، میتوانستم بگویم . نه یک احساساتی هست ، یک چیزهائی هست که نمیشود بدیگری فهماند ، نمیشود گفت ، آدم را مسخره میکنند ، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند . زبان آدمیزاد مثل خود او ناقص و ناتوان است (زنده به گور)
آنچه که زندگی بوده است از دست داده ام، گذاشتم و خواستم که از دستم برود و بعد از آنکه من رفتم به درک می خواهد کسی کاغذ پاره های مرا بخواند می خواهد هفتاد سال سیاه هم نخواند ، من فقط برای این احتیاج به نوشتن که عجالتا" برایم ضروری شده است می نویسم- بوف کور
فقط با سایه ی خودم خوب میتوانم حرف بزنم ، اوست که مرا وادار به حرف زدن می کند ، فقط او میتواند مرا بشناسد ، او حتماً می فهمد ... می خواهم عصاره ، نه ، شراب تلخ زندگی خودم را چکه چکه در گلوی خشک سایه ام چکانیده به او بگویم:" ایــن زنـــــدگــــی ِ مـن اســت ! " صادق هدایت
نامه هدایت به جمال زاده:
حرف سر این است که از هر کاری زده و خسته می شوم،بیزارم.اعصابم خرد شده مثل یک محکوم و شاید بدتر از آن شب را به روز می آ ورم،و حو صله همه چیز را از دست دادم.نه می توانم دیگر تشویق بشوم نه دلداری پیدا کنم و نه خود را گول بزنم.وانگهی میان محیط و زندگی و مخلفات دیگر ما ور طه هولناکی تولید شده که حرف یک...دیگر را نمی توانیم بفهمیم شاید به همین علت.....