2777
2789
عنوان

خاطرات عقد خوندنش خالی از لطف نیس

272 بازدید | 13 پست
خاطرات بعد از عقد

نیت خالص......

تو زندگی مشترک من وحمیدلحظه های زیادیه که دوست دارم هیچوقت تموم نشه لحظه هایی که مرد زندگیم بهم نشون میده فقط به زندگی مادی فکر نمیکنه و کلی برنامه برای پیشرفت معنویمون داره.
💑

👀

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تصمیم دارم بعد از این علاوه بر نگارش احساساتم تجربه هام از زندگی مشترکمون رو هم بذارم اینجا . حتی اگه این نوشته هام به درد یه نفر هم بخوره برام ارزشمنده که بالاخره ما هم زکات خوشبختی مون رو دادیم.....

برای حمیدیه اس ام اس با بار عشقولانه ی زیاد دادم :

"دستاتو که حلقه می کنی دور کمرم من تو دلم می گم این دوست داشتنی ترین پرانتز دنیاست...."

💑

چراانقد قطره چکونی آخ😥😥😥

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

حمید چند لحظه بعد برام یه پیام طولانی فرستاد که طولانی بودنش نشون داد وقت زیادی براش صرف کرده :

"امیرالمومنین علیه السلام :

هیچ کاری با تقوا اندک نیست و چگونه اندک است کاری که پذیرفته شود؟ نهج البلاغه

یاسی اگه وقتی می ری به خاله و مادربزرگ خدمت می کنی بسم الله بگی و نیت تقرب کنی نزد خدا خیلی خیلی ارزش داره کار شما عزیزم و باعث برکت و عافیت برای زندگیمون میشه و اینکارها ماندگار هست عشق من بهت افتخار می کنم و احساس می کنم با تو به این خوبی خوشبخترینم بهترین همسر دنیایی یاسی دستای سفید و خوشگلتو می بوسم...."

🙆🙆🙆🙆

💑

وقتی این اس آقایی رو خوندم ماتم برد... گفتم مگه میشه یه مرد اینقدر خوب و با توجه باشه؟ اینقدر به اطرافش دقت داشته باشه؟

آخه صبح که حمید زنگ زد بهش گفتم می خوام برم خونه مادربزرگم و برای خاله و مادربزرگم که مریضن غذا درست کنم چون امروز کلاس ندارم یه کم هم به کاراشون می رسم. حمید کلی تشویقم کرد و از ثوابش برام گفت .

عزیزدلم با این حرفاش بهم نشون داد چقدر خدایی فکر می کنه و منو صد درجه بیشتر عاشق خودش کرد....

چند روز پیش به حمید گفتم می خوام به مادر(مادر شوهری) زنگ بزنم تعارف کنم اگه کاری داره برای خونه تکونی برم کمکشون. حمید کلی قربون صدقه ام رفت که زحمتت میشه و من راضی نیستم شما کار کنی و این حرفا....... منم آخر کیف بودم از حرفای عشقم.....😂😂😂😂

💑

راستی هنوز زنگ نزدم خونه مادرشوهری. یادم باشه فردا حتما این کارو بکنم.

خانواده حمید خیلی مهربونن با من که عروس آخرشونم و تو همه چی هم برام سنگ تموم گذاشتن هرچند بعضی وقتا من به خاطر عروس بودنم درباره شون حرفای خوبی نمی زنم به حمید ولی مطمئنم کارم اشتباهه و همیشه هم بعدش سعی کردم جبران کنم و از همسرم معذرت خواهی کنم....

💑

منم نوشتم:

حمید تو آخر محبتی.... من از محبت هرکسی جز تو بی نیازم... عاشقتم حمید.... دیروز وقتی از شهرتون زنگ زدی و گفتی : می خاستم بهت بگم حالا که اومدم اینجا هم به یادتم. دنیا رو بهم دادن حمید.... اصلا مگه عشق چیه ؟ عشق چیز عجیبی نیست ....... اینکه تو بی من دلت بگیرد و من نفسم.....

تو مرا یاد کنی یا نکنی .....باورت گر بشود یا نشود حرفی نیست ..... اما........ من دلم می گیرد در هوایی که نفس های تو نیست....

حمیدم خوشحالم از اینکه امروز اس دادی که امتحانت خوب شده می دونم فردا هم امتحان بزرگی داری امیدوارم توی اون امتحان هم موفق بشی و می دونم که میشی....... اصلا هروقت تو امتحان داری من استرس ندارم......... عشق تو یه حس خوب تو قلب منه که بهم اطمینان میده تو توی هرکاری موفقی مثل همیشه.... من هم کنارتم مثل همیشه.... هراتفاقی که بیفته من با توام حمیدم......

💑
در هجوم حوادث غیر مترقبه ی روزگار می آیم به کمکت ..... با هلال احمر لبانم.....😗

چه بااحساس😄

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤