خدااا جونم منو پسرم توروداریم😇.خدایا ممنونم که مادر شدم ...در اوج ناباروری و نا امیدی امام رضا حاجتمو داد بعداز 2تا سقط..تیکر تولد یکسالگی پسرم.((گرنگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد))خداااااااااا جونم شکرت.هزاران هزار بار شکرت بخاطر هدیه باارزشت..خدااااااااااااااااااا خیییییلی دوست دارم..وقتی نا امید بودم مامان نمیشم مامانم کردی وقتی پسرم تو 6روزگی افتاد همه ناامید بودن اما تو ناامیدم نکردی..خداااااااا تو خیییییییلی خوبی..خدا تو بهترینی ..😇😇خدا چی جور بگم دوست دارم..هرکس میخواد حاجت بگیره فقط صبر صبر.و توکل بخداااااا....و ناشکری نکنید.خدااااااااااا خیییییییلی خوبی..عشقمی..وقتی پسرم برای اولین بار تو چشام نگاه کردو خندید تو عمق چشاش خداااااااا جونم تو رو دیدم..عااااااشقتم ..خداااااااااا پسرمو به خودت میسپارم تا ابد کنارش باش.😇😇😍😘🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همبرگر شعله هم خوبه دور فلکه نمیدونم چندم نیروهوایی، همون فلکه بزرگه که کلی رستوران دورشه
فلکه دومه،نرفتم تا حالا با اینکه خودم نیرو هوایی میشینم😂
حتما یه بار امتحان میکنم آخه همبرگر و عطاویچ هفت حوض میرفتیم اونجا خیلی عالی بود ولی عطاویچ نیروهوایی اصلا اون کیفیت و نداره.حالا این و امتحان میکنیم.😎
همبرگراي خانه همبرگر عاليه انگشتاتم ميخوري سعادت اباده😋😋
اواچي شهركم خيلي خوبه همبرگرش😍😍
نشاطم ك تو ستارخانه خوشمزست همبرگرش
بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼