2777
2789
عنوان

سلام بچها بیاین فوری کارتون دارم لطفاااااا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 38 پست
مدارس بزرگسالان برو برای هر واحد پارسال ده تومن میگرفتن برو بگو فقط امتحان میخوام بدم موفق باشی

ده‌میلیون تومن نههههههه😢😢😢😢

نمیشه جهشی امتحان بدم هزینه اینقدر بالا باشه ک نمیتونم پس منصرف شم 😣😣😣

من زشت کی ام 😀😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوم راهنمایی تا اخرش فک کنم با هزینه اموزشگاهی ک باید بری یه چیزی هول هوش دوملیون و نیم 

تا اخرش یعنی کجا 

من میخام یه کاره ای بشم خیلی دلم میخاد میخام تلاشمو بکنم اما هیچی سردرنمیارم 

من زشت کی ام 😀😂
نه خاهر😂😂😂😂 خدایی ده میلیونه؟؟؟یعنی راهی نداره 

خواهر بخدا ده هزار تومنه هر واحد مثلا ا ریاضیت سه واحد باشه میشه سی هزار تومن پارسال پرسیدم برا دختر خالم 

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍
تا اخرش یعنی کجا  من میخام یه کاره ای بشم خیلی دلم میخاد میخام تلاشمو بکنم اما هیچی سردرنمیارم ...

ان شالله پس فوق دیپلم بگیر 

ولی هر چ سریعتر برو مدارس بزرگ سال ببین کدومش اسون تر میگیره 

بعضی مدرسه ها سوال امتحان رو میده با جوابش میگه این ده تا رو حفظ کنه بیا تو برگت بنویس برو

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️
خواهر بخدا ده هزار تومنه هر واحد مثلا ا ریاضیت سه واحد باشه میشه سی هزار تومن پارسال پرسیدم برا دختر ...

ده هزار تومن ک چیزی نی خدا خیرت بده چقدر مثلا برا پرستاری باید بخونی 

من زشت کی ام 😀😂