2777
2789

دوسه

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم مدلش مات دوان یا اون یکی؟؟چندگرفتی وچطور سفارش دادی,کیفیت وپوشش دهیش خوبه؟

bb کرمشو گرفتم عالیه

ماتشم گرفتم

ضد افتاب معمولیشم گرفتم

ببین من خودم پوستم خوبه نیاز به پوشش دهی خیلی زیاد ندارم. پوستمم چربه تحمل کرمای سنگینو نداره. برا خیابون گه فقط ضدافتاب و پنکیک می‌زنم. 

از کرماش راضی‌ام. قیمتاش یادم نیست. از دخترخالم می‌خرم. نماینده فروششه تو گیلان. توی هر شهر و استانی که هستی حتما چند تا نماینده فروش داره می‌تونی راحت قیمت بگیری

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
bb کرمشو گرفتم عالیه ماتشم گرفتم ضد افتاب معمولیشم گرفتم ببین من خودم پوستم خوبه نیاز به پوشش دهی ...

ممنون,منظورم از پوشش دهی یکدستی پخشش هست,منم اغلب ضدافتاب میزنم,مشکل سفارش اینترنتیم فقط رنگ محصولاته میترسم یا گچی باشن یا برنزه...خیلی دوست دارم اوریفلیم بگیرم 

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست.....
ممنون,منظورم از پوشش دهی یکدستی پخشش هست,منم اغلب ضدافتاب میزنم,مشکل سفارش اینترنتیم فقط رنگ محصولات ...

پوشش دهیش خوبه. بازم بستگی به پوستت داره عزیزم. این روی پوست گلوله گلوله نمی‌شه. 

اگه فروشندش کار بلد باشه قشنگ می‌تونه راهنماییت کنه رنگ مناسب بگیری. 

هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
عزیزم کدوم مدلش رو داری,قیمتش چنده؟

من خریدم ۴۰ تومن

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
دیگه اگه میخوای خیلی مناسب باشه قیمت آنیکا قیمتش هم گمونم ۲۵تا ۳۰باشه .... من اینو بهم هدیه دادن و ج ...

از انیکا راضی هستی؟ یکی خیلی تعریفشو میکرد برای پوست خشکه؟

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه...