2777
2789
عنوان

عشق در نانوایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 56 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالامن:ی دختر لاغر مردنی زشت صورت شسته نشسته ی مانتو داغوون مدرسه با ی روسری خالخالی سفید مشکی سرم ف ...

من همیشه اون مغنعه مدرسه هستش زیر جونه میوفته اون قسمش همیشه رو قسمت گوشم بود😓😓😓

فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.

انقدرم داغووون بودم و بچه ک اصلا نمیفهمیدم عشق چیه دوس پسر چیه فقط فهمیدم از شکل این پسره خوشم اومده دلم میخواد بغلش کنم😂آخخ الهی ک چقدر من پاک و بی ریا دوسش داشتم

خلاصههههههه خواهرایی ک شما باشی اومد طرفمو همینطور ک محو تماشاش بودم پولمو گرفت و نون بهم داد منم گیییج و منگ مث شکلکای آدامس لاویز ک اون سالا مد بود برگشتم خونه

اونروز گذشت منم ک دختر عمه هام پاشدن و اونا رو دیدم سرمست مشغول بازی کلا قضیه یادم رفت تا فردا صبح ک دوباره مامانم اومد بیدارم کرد با هزار ناله و التماس و ناز کشیدن ک قربون دس پای بلوریت برم مادر میای بری نون بخری؟😨