2777
2789

سلام بچه ها گیج شدم نمیدونم چی واسش بگیرم کمک کنین تروخدا پارسال واسش ی ساعت طلایی رومانسون گرفتم هشتصد تومن عکسشم میزارم الان ولی واس امسال نمیدونم چیکار کنم

منم ۱۵ آبانه میخوام نیم پالتو یا کاپشن بگیرم

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عکسشو بنداز تخته شاسی

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  

من خودم هرسال یه کیک میگیرم 

خب شما 

موبایل 

لباس 

ادکلن 

ست کیف

کفش

ریش تراش 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

واسه تولدم ربع سکه داد

به نظرتون من چی بدم بهش؟ هم میشه کادو عید هم تولد 

به نظرتون ریش تراش فیلیپس بگیرم خوبه؟

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
این ساعتیه ک پارسال واسش گرفتم 

عکس. نتی😕

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!