2777
2789

دوساله که قاب و سایه ابرو دارم و راضیم الان کمرنگ شده .یه ماه دیگه هم قصد بارداری دارم میخوام قبلش دوباره یا قاب و سایه بزارم یا هاشور

بنظرتون کدوم بهتره؟ بین دوتاش گیر کردم

تجربه هاشور ندارم نمیدونم چجوریه .لطفا راهنماییم کنید 

خخخخخ

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

میکروندلینگ به روش فیبروز خیلی طبیعی تر و شیک تره

زیر شاخه های هاشوره

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی شده؟

نه سلامتی

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

منم قاب دارم ولی بنظرم خیلی ضایعست و اصلا طبیعی به نظر نمیرسه

البته من مجبور شدم قاب کنم اخه ابروهامو اتفاقی با دستگاه بندانداز برقی کندم😑😑😑😑😑

بنظرم هاشور طبیعی تر و بهتره

بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا...

عروس ما هاشور زده و خیلی عالی و طبیعیه. البته فکر میکنم هاشور برای ابرویی خوبه که ابرو باشه اما وسطاش کمی خالی شده باشه که طبیعی به نظر بیاد. مثلا دوستم کلا تاج نداشت هاشور کرده خب یه کمی غیر طبیعیه از نزدیک اما عروسمون زده تا نگفت کسی متوجه نشد.