2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم عاشق بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 94 پست
دوس دختر داره و تو داری بر و بر نگا میکنی؟؟؟؟

بر و بر نگاه نمیکنم عزیزم شب و روزم گریست بچه هام نبودن تا حالا دق کرده بودم مگه جز جدا شدن و گیس دختره رو کشیدن راه دیگه ایم هست؟

خب دختر جان چرا اینجوری زندگی میکنی!!! حداقل تو که داری تحمل میکنی به روح خودت و بچه هات احترام بزار ...

آخه اینکارم نمیزاره بکنم  میگه انقدر از این دختره شگرد ها دیدم میترسم تورو بفرستم بیرون باورتون میشه اجازه رفتن خونه مامانمو ندارم؟ تو خونه با بچه ها خودمون و سرگرم میکنیم با هم گل میسازیم و منم که خوره ی کتابم کتابای ترسناک میخونم میترسم از خوندن کتابای عاشقانه بیشتر باعث افسرده شدنم میشه 

راست میگی هر وقت میبینه من خوشحالم انگار میخواد بترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میپرسم . بعد ای ماجراها  جواب چی داد؟؟؟؟؟؟

میگفت پشیمونم  و رابطمو تموم کردم هر چند ماه در میون  گندش در میومد اصلا اون نمیدونست تلگرا.مشو میتونم ببینم فکر میکرد من خبر ندارم ک باهاش رابطه داره

خب یعنی دوست نداشت از اول .یا اونم  بخاطر اینکه تو بچگی ازدواج کرده رفته سمت دوست دختر؟

خودش که میگفت من دیدمت داشتی موهاتو شونه میکردی رو بالکن (موهام خیلی بلند بود )عاشقت شدم به مامانم گیر دادم که بیاد خاستگاری اولش عمم راضی نمیشد میگفت سنتون کمه چند روز قهر و آشتی کرد تا تونست عممو راضی کنه بیاد خاستگاریم

ببخشید ولی خاک توسرشوهرت..خداذلیلش کنه...اعصابم ریخت بهم😔😔😔😔

اینجور مردا نمیدونم مرضشون چیه هر کاری و فکرشو بکنین امتحان کردم ولی فایده نداشت

ببخشید ناراحتت کردم 

واقعا راست میگی از زندگیم هیچ لذتی نمیبرم از طرفیم ک شوهرم با دوست دخترش سرگرمه 

بابا همینم که یه خیانتکارو دوست داری معلومه چقدر دلت پاکه و پایبند به زندگیت هستی . شما کاملا نرمالی گلم این همسر شماست که مشکل داره .

وقتی ارزش ها عوض میشوند ، عوضی ها با ارزش میشوند.