2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم عاشق بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 94 پست
آخه اینکارم نمیزاره بکنم  میگه انقدر از این دختره شگرد ها دیدم میترسم تورو بفرستم بیرون ب ...

خب دیگه. نزار تو رو افسرده ببینه. آهنگ شاد بزار. برقص. رنگای شاد استفاده کن. داغ ناراحت دیدنتو بزار رو دلش.

من ب جای شما باشم فقط هم خونه میبینمش. نه ازش اجازه میگیرم نه چیزی ولی باز خودت صلاح خودتو بیشتر میدونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه. نزار تو رو افسرده ببینه. آهنگ شاد بزار. برقص. رنگای شاد استفاده کن. داغ ناراحت دیدنتو بزار ...

آره کم کم دارم عوض میشم احساس می کنم کم کم خودشم داره میترسه چون جدیدا خیلی ب خودم میرسم

اصلا دلم نمیخواد با کسی رابطه داشته باشم به خدا قسم فقط دلم می خواد عاشق شدن و تجربه کنم اون تب و تا ...

امیدوارم خدا بهترین هارو برات بخواد ،نمیدونم آدم  وقتی به عشقش برسه باز هم همون تب و تاب و داره یا نه چون خودمم نرسیدم😢

دوستای گلم اگه میشه برای پسرداییم که ناکام از دنیا رفت یه فاتحه هدیه کنید😢😢😔😔 ممنون شاد باشید😶❤️ 
امیدوارم خدا بهترین هارو برات بخواد ،نمیدونم آدم  وقتی به عشقش برسه باز هم همون تب و تاب و داره ...

امیدوارم عاشق شوهرت بشی یا حداقل یه اتفاق خوب تو زندگیت بیفته تا جای خالی عشقت و برات پر کنه البته هیچی جای عشق و نمیگیره