2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم عاشق بشم

1237 بازدید | 94 پست

وقتی12سالم رود ازدواج کردم شوهرم و دوست دارم در حد معمولی بچه هامو دوست دارم ولی اونجوری که از حرف های بقیه میشنوم درباره عاشق شدن که از ندیدنش دلتنگ بشم که دلم بخواد براش بمیرم یاهر چی ولی واقعا عاشق شوهرم نیستم  فکر میکردم چون ممکنه عاشق ی نفر دیگه بشم اینجوریه ولی از مردای دیگه هم بدم میاد اصلا چندشم میشه وقتی مردی پیش من میشینه ممکنه مشکل یا مرضی داشته باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من دوست داشتن بهتر از عاشق شدنه

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
آره بابام مجبورم کرد زن پسر عمم بشم

خب اون موقع وقت عروسک بازی کردنت بوده نه ازدواج

بچگی نکردی و از کودکی مستقیم رفتی به بزرگسالی، فرصت نداشتی احساساتت شکل بگیرن. برای همین سرخورده ای از عشق چون فرصت نداشتی درکش کنی. خیلی متاسف شدم از شنیدن ماجرای ازدواجت . امیدوارم خدا کمک کنه روزهای شادی رو تجربه کنی

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
واقعا راست میگی از زندگیم هیچ لذتی نمیبرم از طرفیم ک شوهرم با دوست دخترش سرگرمه 

یعنی شوهرت دوست دختر داره؟

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
حداقلش برای لحظاتی احساس خوشبختی کردیم.از زندگی کردن لذت بردیم.

نه بخدا بقیه اش زجر و عذابه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹