2777
2789
عنوان

دیگه نمیدونم چیکار کنم

125 بازدید | 13 پست

چندین بار با زبون خوش و با احترام بعضی مواقع با عصبانیت ولی محکم و قاطع به همسایه دیوار به دیوارکوب گفتیم عزیز من خونه آپارتمانی جای فوتبال بازی کردن نیست ولی اصلا براشون مهم نیست تنها راه برام زنگ زدن به پلیس110 ولی از آبروریزی میترسم سرو صداشون داغونم کرده رفتم دکتر اعصاب و روان دارم دارو مصرف میکنم از دستشون کلافه شدم دیگه طاقت سرو صداشون ندارم از شیش صبح تا دو نصفه شب با بچه هاشون فوتبال بازی میکنن خدا رو خوش نمیاد آخه چیکار کنم 

ب مدیر ساهتمون بگو با ب همسرش یعنی به مرده تذکر بده درس نشرن ی حوری تند بگو که حالشون گرفته شه اه بی فرهنگا

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابروريزي چيه!!! مدير ساختمون و يكي دوتا از همسايه هارو واسطه كن بريد بگيد من در حضور همه اخطارمو دادم ميخوام شكايت كنم!!! شما بحث و جدل نكن مشكلاتتم بگو!!! همونجور كه صداش تورو اذيت ميكنه بايد به پايينم بره ديگه لابد كس ديگه ام ميشنوه 

پلیس زنگ زدم گفت صداشون شروع شد بگو ما میایم از بد روزگار مدیر همسرمه

پس خدااااااا به دادت برسه خواهر 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
مدیر ساختمون همسرمه

زنگ بزن ۱۱۰ بیاد صوتجلسه کنه دفعه بعد دیگ خودشونو جم میکنن

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
ابروريزي چيه!!! مدير ساختمون و يكي دوتا از همسايه هارو واسطه كن بريد بگيد من در حضور همه اخطارمو داد ...

اره اوایل همسایه پایینی فک میکرد صدای ماست و بامن دعوا میکرد چند بار صدا شروع شد رفتم پایین فهمید ما نیستیم زیر خودشون خالیه ولی کسی ساکن نیست