2777
2789

من که هروقت اومدم فقط از بدی خانواده شوهر تاپیک زده بودن ...

و خیانت شوهرم ...

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی جالبه اینجا اسمش نی نی سایته اونوقت هر مادر نگرانی تایپک میزنه که مثلا بچه ۴ ماهم فلان بچم اینطوری کسی تایپکش نمیره و نهایت ۳ تا پاسخ داره تایپکش ...پربازدید ها هنین تایپکا و حرفای خاله زنکیه

🧸🤎

خیلی از مطالب تکراری هست میتونیم سرچ کنیم و انجا از مطالب استفاده کنیم چرا همیشه باید تکرار باشه یکم تنوع هم لازمه

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 

فقط اونا ک میان میگن

پری اومده پری نیومده

خر گفت علف ابی است گرگ گفت نه سبز است .رفتند نزد شاه جنگل (شیر) ماجرای اختلاف را گفتند.شیر گفت گرگ را زندانی کنید .گرگ گفت مگر علف سبزنیست ؟ شیر گفت سبز است . ولی دلیل زندان تو بحث کردن با خر است .هرگز با نادان ها بحث نکنید .

یکی میاد یه ایده واسه عنوان تاپیکش میده مثل عرباااا بیایین اینورررردیگه کل قوم های ایران تاپیک مشابه میزننن.شمالیا بیایین اینور جنوبیا بیایین .لرهاااا بیاییین اینوررر...وووو...زیاد دیدم تقلید از عنوان کاربرا ...کاش یکم خلاقیت داشته باشیم

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)