2777
2789
عنوان

خاک رس رو از کجا بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 37 پست

خاک رس#  ‍ ‍ 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
مطمئنی خوبه؟؟؟؟ هرچی باشه خاکه فکرنکنم خوب باشه

تركبيش با دغال فعال و اب يا گلاب عاليه الان ماركهاي معروفم ماسك خاك رس دارن 

نگران اين نباش كه زندگيت زيرورو شود از كجا معلوم زير زندگيت بهتر از رويش نباشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تركبيش با دغال فعال و اب يا گلاب عاليه الان ماركهاي معروفم ماسك خاك رس دارن 

مثلا چه مارکی خوبه؟ نمیخوام زیاد گرون باشه

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
مثلا چه مارکی خوبه؟ نمیخوام زیاد گرون باشه

اوني كه من ديديم همه تعريفشو مي كنن لورال پاريسه من خودم خونگيشو استفاده كردم و راضي بودم

نگران اين نباش كه زندگيت زيرورو شود از كجا معلوم زير زندگيت بهتر از رويش نباشد 
اوني كه من ديديم همه تعريفشو مي كنن لورال پاريسه من خودم خونگيشو استفاده كردم و راضي بودم

منم خونگی  میخوام بگیرم ان شالله