2777
2789
عنوان

خانما بياين

93 بازدید | 5 پست

من چند وقت پيش يه خواب ديدم ولي اول بذارين كامل جريان زندگيمو بگم بعد خوابمو من سال ٩٤ با يه آقايي آشنا شدم حدودا يه سال با هم بوديم بعني به غير از ساعتايي كه سركار بوديم تمام وقتمون با هم ميگذشت رابطمون خيلي صميمي بود همه خريدامو انجام ميداد هرچي دوست داشت برام ميخريد به هر بهانه اي سورپرايزم ميكرد صبحها منو ميرسوند شركت غروبام ميومد دنبالم آبم ميخورد به من زنگ ميزد يا پيام ميداد ميگفت قرار گذاشته بوديم عيد همون سال عقد كنيم كه عيد همون سال نظرش عوض شد و زد زير همه چي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدش تا سه ماه از هم خبر نداشتيم و دوباره من پيام دادم و تا خود الان ما همش تو قهر و آشتي بوديم تو اين دو سه سال ولي كلا ازدواج منتفي شد و اين آخرا فهميدم چند ماهيه با يكي ديگه دوست شده و بمونه كه من خيلي دوسش دارم ودلم پيششه و كلي هم گريه كردم حالا چند وقت پيش خواب ديدم توي خواب خاله من داشت تلفني حرف ميزد كه برگشت سمت من گفت ميخواي به اين كه پشت خط هستش بگم فالتو بگيره در همون احظه انگار فالي كه اون شخص پشت خط داشت برام ميگرفت مثل يه كتاب بزرگ سفيد جلو چشمم ظاهر شد و روي صفحه خيلي بزرگ اسم همين دوست پسرم بود كه نشونم دادن اسمشو انگار تو خواب گفتن اين فال تو هستش شما ميتونيين بگين چه تعبيري داره