2777
2789
عنوان

ماجرا های منو اقدام

318 بازدید | 27 پست

واقعا گیج گیجم

من نمیدونم واقعا باردارم یا بازم توهمه

هی حالم بده

حس حالت تهوع دارم ولی بالا نمیارم

گه گاهی سمت چپ دلم تیر میکشه احساس میکنم قلبم تو گلومه گاهی خدایا به من صبر بده دراز که میکشم بیشتر حالت تهوع دارم

انچه دلم خواست نه ان میشود...هرچه خدا خواست همان میشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا علائم اضطرابه 

شل کن عزیزم شل کن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

عزيزم علائم بارداري و پريود خيلي شبيه همه وقتي نزديك پري شدي برو آز بده خيالت راحت بشه استرس نداشته باش خيلي بده ايشالله كه بارداري

💫چون تو دارم همه دارم دگرم هيچ نبايد💫

عزیزم اصصصلا به بارداری فکر نکن سرت رو حسابی با کارها و علاقه مندی هات گرم کن موعد پری که گذشت و پری نیومد اون وقت به بارداری فکر کن

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
هفتم باید پری بیاد

صبر کن عزیزم...

بعضی از این علایم به خاطر تلقینه...

منم از این توهما دارم بعد ضد حال میخورم...

ان شا الله که واسه تو توهم نباشه و باردار باشی ولی باید صبر کنی عزیزدلم...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷