2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت کمه ... شاید واسه کمبود ویتامین و اهن باشه

اخه مادر من حدود 35 ب بالا بود (با 5تا بچه _ همشم سرپا بود و بشور بساب)ک دستاش بیحس میشدن همش ! حتی تو خواب ! خیلی ناجور نمی تونست درست کار کنه..اینجا همه گفتن باید عمل کن ..

دقیق دلیلشو نمیدونم ..میگفتن رگاش یچیزی شده😒

رفت شیراز با دارو و امپول خوب شد 

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
سنت کمه ... شاید واسه کمبود ویتامین و اهن باشه اخه مادر من حدود 35 ب بالا بود (با 5تا بچه _ همشم سر ...

از وقتی بچه م به دنیا اومده اینجوری شدم.مخصوصا وقتی طولانی مدت بغلش میکنم.امروز اصلا نمیتونستم لباس رو بند اویزون کنم دستامو بالا میگرفتم بی حس میشد و درد میگرفت

از چه نظر خطرناکه?

والا منم نمیدونستم خطرناکه‌. یه بار دخترمو برده بودم فیزیوتراپی... دیدم یه خانم رو آوردن که دستاش باز نمیشدمثل اینکه مشت کرده باشین. همونطوری مونده بود. دکتر بزور داشت دستاشو باز میکرد. من خیلی ناراحت شدم اون صحنه رو دیدم. از دکتره سوال کردم چرا این خانم اینطوری شده. خانمه خودش جواب داد گفت که دستام زود زود بی حس میشد منم محلش نمیدادم کمی بازوبسته میکردم خوب میشد ولی یه بار بی حس شدودیگه حسش برنگشت همینطوری موند. میگفت هیچ کاری ....هیچ کاری نمیتونم بکنم. من بهشون گفتم که منم گاهی دستام اینطوری بی حس میشه. اون گفت که خطرناکه زود برو دکتر. منم که اونو دیده بودم از ترسم فرداش رفتم دکتر خوب شدم خدارو شکر

روی مچ دستمم یه دونه اندازه نخود زده بیرون.فشارش میدم درد میگیره از این میتونه باشه?البته فقط دست چپ ...

زیاد جارو برقی میکشین؟؟؟ ازونم میتونه باشه. یه کاری رو زیاد انجام میدین فکر کنین ببینین چیه

از وقتی بچه م به دنیا اومده اینجوری شدم.مخصوصا وقتی طولانی مدت بغلش میکنم.امروز اصلا نمیتونستم لباس ...

پس حتما پیگیر باش ..تازه متوجه شدی زودتر خوب میشه🙌

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
من کلا یکمی وسواس و تمیزکاری میکنم.یک روز درنیون جارو و نظافت....

اینم من داشتم. یادمه دکتر بهم آمپول داده بود دوسه تا...گفته بود از روزی که اینارو میزنی دستتو میبندی ...مثل شکسته ها از گردنت اویزون میکنی سه چهار روز یادمه... دستمو بستم. گفته بود اصلا نباید کار کنی. بعد که تحقیق کردم دیدم اون آمپولا کورتون بودن. که اثرشون تو بدن دراز مدته. برید دکتر ارتوپد خوب میشین ایشالا