2777
2789
عنوان

شوهر کینه ای من

475 بازدید | 12 پست

بچه هاسلام من بیماری افسردگی شدید دارم و دارو میخورم شوهرم شده بلای جونم دیوونم کرده همش طعنه میزنه که تومریضی پسر ۷ سالمم اصلا حرفمو گوش نمیده از هردوشون ناامیدم دلم میخوادطلاق بگیرم راحت شم ازدستشون ولی از تنهایی میترسم دلم میخواد یه روزی برم شمال تنها زندگی کنم اززندگی خسته وناامیدم کی مثل من شوهرش بده؟

وانمود کن قرص نمی خوری...یواشکی بخورشون

لازم نیست جلو چشم اونا قرص بخوری

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من افسردگی نداشتم.خیلی هم شاد بودم ولی از دست شوهرم الان افسرده شدم دیوانه شدم .گاهی خود به خود قهر میکنه گاهی طعنه های بیخود و این داستان ادامه دارد

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
آره عزیزم بهشم گفته بودم یادمه بغلم کردوگفت معالجت میکنم نترس ولی جازد نتونست به قولش عمل کنه

خب بهش بگو تو که میدونستی اومدی. مردو حرفش. چرا جازدی. شایدم خسته شده اینطوری میکنه شاید خودت برخودت بتونی کاری بکنی

منم شوهرم خيلي اذيتم ميكنه،كينه هاي الكي ميكشه چيزايي ك واقعا من مقصر نيستم امروزم اشكمو دراورد منم ...

عزیزم اضطراب بالا وسواسفکری ترس هراس و..... ببین حتما دکتربرو من قرصام خیلی کمکم میکنه

عزیزم اضطراب بالا وسواسفکری ترس هراس و..... ببین حتما دکتربرو من قرصام خیلی کمکم میکنه

واقعا؟؟پیش چه دکتری رفتین

یه نفر وجودداره که بایداز اون بهتر باشی..اون کسی نیست جز گذشته خودت💪💎
واقعا؟؟پیش چه دکتری رفتین

دکترشهام جلالیان تو گوگلسرچ کن دوستم عالیه من ۱۰ روز  بیمارستان بستری بودم تحت نظر دکتر صالحی که اصلا خوب نبودولی جلالیان تنها دکتری بود که نجاتم داد