2777
2789

اصلا سرپام یا نشسته یا درازکش... اون پایینه قشنگ واقعا معذرت میخوام اونجامه نگرانم

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم چرا دکتر نمیری هنوز زوده اون پایین لگد بزنه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

عزیزم باید استراحت کنی بخواب پاهاتو بزن بالا اصلا راه نرو پله بالاپایین نشو به هیچ وجه نزدیکی نداشته باش.مشکلی نیست ها فقط رعایت کن ک بره بالا.هفته چندی

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
عزیزم باید استراحت کنی بخواب پاهاتو بزن بالا اصلا راه نرو پله بالاپایین نشو به هیچ وجه نزدیکی نداشته ...

من آخرای35هفته م ی هفته میشه اومده پایین بنظرت زایمان زودرس نداشته باشم؟زود نیس از الان اومده پایین؟

من آخرای35هفته م ی هفته میشه اومده پایین بنظرت زایمان زودرس نداشته باشم؟زود نیس از الان اومده پایین؟

عزیزم تو هفته شما تجربه ای ندارم والا.ولی خب بهتره رعایت کنی آخرارو

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
هفته ۲۵ عزیزم

پس هیچ اشکالی نداره اگه رعایت کنی.بخوابی زود میره بالا اگر کار سنگین کنی یا پله زیاد بالاپایین بشی بده.

حتما یه دکتر برو من توی هفته بیست و یک اینجور بودم حتی دردم نداشتم رفتم دکتر سونو کرد وقتی سونو رو دید گفت اصلا از جات بلند نشو اورژانسی فرستادم بیمارستان سرکلاژ

الانم دخترم یک سال و نیمه

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  
هفته ۲۵ عزیزم

عزیزم منم دقیقا هفته 25 اینجوری بودم رفتم سونو دکتر گفت بچه بریچه واسه همونه اگار لگدهاشو تو واژنت حس میکنی اصلا نگران نباش من تجربشو داشتم میدونم چه حسیه دقیقا درکت میکنم ولی نگرانیت الکیه من همون روز سونو شدم و چیزی نبود

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼