2777
2789

من دیروز تاپیک زدم تبریک گفتم😂

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

‏روز جهانی #تنبل بر همه تنبل‌ها مبارک😅♥️

Join👉 @niniperarin

فردا 21 اکتبر روز جهانی تنبلاس. بین موجودات دنیا موجودی به نام کوالا(تنبل lazy) وجود داره که  اون ‌قدر تنبله که خزه رو بدنش رشد میکنه! تنبل چون حس نداره بره دنبال غذا بگرده یه کم اضافه تر برگ میخوره و تو دهنش نگه میداره که هفته بعد که گشنه اش شد قورت بده!!! حتی اگه جفت دم دستش نبود ازدواجم نمیکنه. چون حوصله گشتن و خواستگاری و این ادا اصول ها رو نداره. اعتقاد تنبل اینه: تنبل نرو به سایه ...سایه خودش میایه..😁😁

طبق تحقیقات اخیر عصب شناسان آمریکایی، تنبلی نشانه ای از هوش زیاده و مغزآدمهای تنبل سرعت تحلیل بالاتری دارد! 😐 بیل گیتس  میگه: من هميشه آدم هاى تنبل رو براى كارهاى سخت انتخاب ميكنم! نی نی پرارین چون اونا راحت ترين راه براى انجامش رو پيدا ميكنن! بله! بیشترین اختراعات جهان ناشی از تنبلیه! مثلا وبکم توسط مهندس کامپیوتر تنبلی اختراع شد که برای اینکه حالشو نداشت تا کنار گاز بره و ببینه قهوه اش آماده شده،  یه دوربین اختراع کرد و با دوربین قهوه ساز را نگاه میکرد! قدیمی ها میگفتن آدم تنبل عقل 4 تا وزير رو داره!!  

امرز روز جهانی تنبله. تنبل ها یه شعار خوب دارن:

من اگر برخیزم

تو اگر برخیزی

چه کسی بنشیند ؟ 😂😂

راستی توصیه شده تو روز جهانی تنبل، یا روز قبلش، شوهرا همه کارهای خونه را انجام بدن. شامم با آقایونه!! کل دنیا این قانونه! (😜کی به کیه شما بگین شایدم انجام دادن😅)

♥️روز جهانی تنبل ها مبارک♥️

https://t.me/joinchat/AAAAADvfqFF7ezSCpx2lKg

ميدونم معجزه ميشه و تو بر ميگردى خونه عزيزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.