2777
2789
عنوان

من چیکار کنم😣گیج شدم😖😖

173 بازدید | 19 پست

خانما من قدم ۱۵۶ هست

وزنم ۵۲ بود تا چندماه بیش ولی این چندماه خیلی حرص و جوش خوردم و لاغرشدم.الان ۴۷ هستم

حالا نامزدم شاکی شده میگه خیلی لاغر شدی دوس ندارم چاق شو 

چیکا کنم که چاق شم بدون اینکه زیاد شکم بیارم؟😭

چون الانشم شکم دارم یکم اگه بیشتر شه بد میشه دیگه😖😖😢

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

برو باشگاه و با تغذیه درست 

چاق میشی‌بدون شکم

من به خورشید باور دارم حتی وقتی نوری از آن نمی تابد! من به عشق باور دارم حتی وقتی که تنها هستم !من به خدا باور دارم حتی وقتی که سکوت پیشه کرده است!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشی. بخور بخور راه ننداز . بگو خوب میشم بریم سره زندگیمون . الان از دوری تو دارم لاغر میشم .

وای خوب شد گفتیا😄چون میخواستم بخور بخور راه بندازم اتفاقا😶

الهی همه ی دخترا ، خانم اون خونه ای باشن که آرزوشو دارن🏠👰🙄خانما میشه برام دعا کنید که زودتر به عشقم برسم؟

نامزدت داره دهن منو باز میکنه ها😐

اولا ک اعتماد بنفس داشته باش تو خودتو هرجور ببینی بقیه هم همونجوری روت حساب میکنن دوما کالری شماری کن در کنارشم حلقه بزن 

من قدم با تو یکیه و ۴۴ کیلو ام😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

واسه این که وزن اضاف کنی باید آرامش روانی داشته باشی تا با تغذیه چاق شی.... وزنت به این کمی شکم داری!!! مگه میشه!؟! عزیزم چاق شدن خیلی راحته که.... در شبانه روز مرتب برنج  با غذا بخور... یا ساندویچ همبرگر یا کباب زیاد بخور.... واسه میان وعده بستنی رو با موز و گردو میکس کن بخور....

نامزدت داره دهن منو باز میکنه ها😐 اولا ک اعتماد بنفس داشته باش تو خودتو هرجور ببینی بقیه هم همونجو ...

کالری شماری کنم چی میشه خب دقیقا؟من که نمیدونم باید چندکالری بخورم خب😶

عاشقت شدم😍😍😄😄

کالری شماری کنم چی میشه خب دقیقا؟من که نمیدونم باید چندکالری بخورم خب😶 عاشقت شدم😍😍😄😄

برنانه کرفس رو دانلود کن قد و وزنتو بزن توش اون میگه چند کالری باید بخوری 

من ۴۲ کیلو بودم برای لباس عروس کالری شماری کردم شدم ۴۷ 

الانم چون غذا نمیخورم و چند وقته دارم حرص میخورم ۳ کیلو کم کردم وگرنه وزنت با کالری شماری برنمیگرده ب قبل تپلی میمونی😍😍😍😍

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱