2777
2789
کمردردتون شدید بود یا کم؟

وقتی میشیتم یا راه میرفتم بدک نبود ولی وقتی دراز میکشیدم میخواستم زمینو چنگ بزنم 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا منم خون خشکیده تو بینیم بود ولی نمیدونستم واس خاطر بارداریه

چرا عزیزم

به خاطره باز شدن عروق برای خونرسانی  به جنین

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

سلام، من قبل به تاخیر افتادن عادتم همش حس مریضی رو داشتم هرلحظه امکان داشت مریض شم اما از اونجایی مطمعن شدم باردارم ک بالاتنم به پنکه خورد و بشدت درد گرفت و مطمعن شدم باردارم و دوروز ک از تاخیر گذشت بیبی گذاشتم و مثبت شد شکر خدا الان شش ماهمه

مثل همیشه بخاطر همین فکر نمیکردم حامله باشم کلا علائم پری داشتم مثل سینه درد و درد زیر دل و کمردرد

منم این علائمو دارم ولی 4 روز ب موعدم مونده 

فقط من موقع پریودم هیچ وقت کمر درد نداشتم ولی الان کمرم داره میکشه از درد

خدایا شکرت 

واقعا؟؟؟؟

من کلاً طبعم گرمه ولی هیچ وقت اینجوری نبودم که از شدت حرارت نتونم بخوابم. شوهرم به پاهام دست میزد میگفت چرا اینقد داغی؟ رفته بود نت سرچ کرده بود و دیده بود از علائم بارداریه   طفلکی منتظر بود. البته من چون IVF کرده بودم حدس میزدم که نشونه بارداری باشه

وقتی میشیتم یا راه میرفتم بدک نبود ولی وقتی دراز میکشیدم میخواستم زمینو چنگ بزنم 

حالا من برعکسم سر پا هستم یا میشینم کمرم درد میکنه میخوابم بهترم!!!! البته من موقع پریود کمر درد نداشتم واسه همین ب بارداری شک کردم

خدایا شکرت 

منم این علائمو دارم ولی 4 روز ب موعدم مونده  فقط من موقع پریودم هیچ وقت کمر درد نداشتم ولی الا ...

عزیزم انشالله حامله ای اصلا استرس نداشته باش بزار از موعدت بگذره بعد بهش فکرکن 

خوشحالی ینی روز تولد پسرت بفهمی دوباره داری مامان میشی 😍🤗                                                                                               خدایا مواظب پسرم و فندقی خانوم تو دلم باش 🥰💞
حالا من برعکسم سر پا هستم یا میشینم کمرم درد میکنه میخوابم بهترم!!!! البته من موقع پریود کمر درد ندا ...

منم کمردرد شدیدی داشتم توی اون ماه قبل اینکه بفهمم باردارم

چرا عزیزم به خاطره باز شدن عروق برای خونرسانی  به جنین

چه جالب آخه اصلا تاحالا خون دماغ نشده بودم واسه همون یادم مونده بود پس بخاطر بارداریه

گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی
من کلاً طبعم گرمه ولی هیچ وقت اینجوری نبودم که از شدت حرارت نتونم بخوابم. شوهرم به پاهام دست میزد می ...

منم حرارت بدنم بالا بود فک میکردم بخاطر سندرم قبل قائدگی هس

گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی