2777
2789
عنوان

حالش خوب نیست

236 بازدید | 20 پست

سلام یه سوال دارم ..شوهرم مدام به دلایل مختلف و خیلی خیلی ساده قهر میکنه و بقول خودش سر سنگین میشه...منم واقعا خونم به جوش میاد...کلا دیگه میلی به همسرم ندارم ..تو ذوقم خوده از ازدواجم...۱/۵ازدواج کردم شغلش جوریه که ممکنه در ماه یه هفته ده روز پیشم باشه که این مقدارم بین منو خانوادش هس...

توقع داره این تایمی که هست من فقط بگم باشه هر چی تو میگی...

به بهانه های مختلف قهر میکنه منم گرم مزاجم واقعا اذیت میشم خیلی...شده مثلا میدونه تا دو سه هفته دیگه ممکنه نیاد اما میتونه خیلی راحت قهر کنه و بدون رابطه بره حتی چند روز قبل رفتنش قهر کنه ...

همون سر سنگین

پسر خوبیه از همه نظر...اما این اخلاقش‌منو روانی کرده...

هی شیطون میاد تو جلدم اشتباه کردی ازدواج کردی با این مرد...

احساس میکنم تمام امید و آرزوهام برباد رفت...بدبختم

حالا بغیر اینا من اکثرا شاید ۹۰ درصد موارد با رفتن تو بغلش و سربه سرگذاشتنش رابطه ایجاد میکنم حالا قهر باشه نباشه...بعضی اوقاتم رد میکنه وقتی قهره...

میخوام این سری تمام تلاشم رو بکنم که نه قهر باشم نه غمگین و نه دست بهش بزنم...

البته مطمئنم اونم کاری نمیکنه...

دلم میخواد مثلا تصادف کنم بمیرم یا یه چی بشه بمیرم آخه این زندگی مسخره فک کردن داره..

این کارم که نمیخوام دست بهش بزنم تا خودش بخواد گناه داره؟؟؟مقاومت نمیکنم اما سمتشم نمیرم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چون فک کنم قهر میکنه تو میری سمتش لوس شده چون ترسی از فهر کردن نداره وقتی قهرش خریدار داره!

تو فقط ب خودت انرژی مثبت بده و مدام شاد باش آرایش کن لباسای خوشکل بپوش نه برای همسرت برای خودت !!!بله برای خودت اهمیت قائل باش سعی کن بشدت شاد و پرانرژی باشی اهنگ بذار بخند آشپزی کن خونتو مرتب کن مدام ب چیزای خوب فک کن مطمئن باش وقتی انرژی و حال خوبتو ببینه قهرم‌نمیکنه دیگه خود ب خود جذبت میشه

سلام عزیزم همسرتون صد در صد یه مشکلی دارن به خدا توکل کن و فکر اینکه اشتباه کردی رو.  از سرت بیرون کن اون وقتایی کمه نیست یه سر برو مشاور چون ممکنه همسرتون از چیزی رنج میبرن و مخفی می کنن و یا سرد مزاجن و احساس کنن جلوی شما دارن کم میارن و یا دلایلی که ماها تبحر در پاسخگوییشو نداریم

مگه زندگی الکیه...آبروم میره ...بگم همه چیش خوبه ...قهر میکنه ،،میل جنسی کنترل شدس...نداره

استاتر عزیز لطفا روزی که نیستن برو مشاور و کاتمل بریا مشاور توضیح بده قضیه رو البته نه هر مشاوری تحقیق کن  و روانشناس و مشاور خانواده خوب پیدا کن