الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام خانومی.. چقدر کار خوبی میکنی که حواست هست.. یاد گرفتن زبان واقعا باید از بچگی باشه.. من دخترم که 4 سالش بود با دوستم درباره این موضوع صحبت میکردم.. اون ی دوست روانشناس داشت.. فرستاد خونمون. دو سه ساعت با ما حرف زد.. بعد هم دوستم اومد بر اساس نظرات اون روانشناسه کلی تغییرات داد تو اتاق دخترم.. از عکس و شعر و این چیزها گرفته تا اهنگ و تختش و دیوار و همه .... خلاصه جوری شده که دخترم الان مثل بلبل انگلیسی حرف میزنه.. به دوستهاش هم یاد میده :))))) اگر خواستی بزنگ دوستم تا کمکت کنه. بگو از طرف منی 09122499952.. کارهاشون جالبه..
پیش خانم دکتر ایران خواه رفتم. فوق العاده خوب است روش ایشون. دخترم هم خیلی دوست داره که بره پیش ایشون و شروع کرده بعضی چیزها را توی خونه انگلیسی می گه. سایت ایشون http://vipenglishlanguage.com