2777
2789

سلام دوستان اگه شوهرتون به شما بگه مثلا چن ملیون پول ب خواهرم یرض دادم و چن ملیون ب دوستش قرض داده باشه و ب شما بگه متاسفم نمیتونم برات چیزایی ک میخوای بخرم غرور منو نشکون با چیزایی ک میخوای ولی حتی خودکار دخترداییشم بخره بعدا به شما بگه من دلم میخواد زنم شاد باشه بگه بخنده ناراحت نباشه همیشه بدم میاد زنم سردرد داشته باشه همیشه چه حالی میشید چیکار میکنید لطفا هرچی به ذهنتون میرسه بنویسید

خب قرض داده و پس میگیره ، بلاعوض که نبخشیده بهشون.

جریان خودکار خریدن برای دختر داییش چیه؟

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قرض داده و پس میگیره ، بلاعوض که نبخشیده بهشون. جریان خودکار خریدن برای دختر داییش چیه؟

دیشب رفتیم خونه داییش دختر داییش گفت خودکاره ک بهت گفتم خریدی گفت میخرم گفت قرص والی فلورم برام بخر گفت چشم بعد بمن گفت ی مدت دستم خالیه چیزی نگو بخرم برات ک غرورم نشکنه دلم گرفت از کارش بعد قرض هم ک داده بهش پس نمیدن من مطمئنم اصن روش نمیشه بره بگه پولمو بدید ی ادم مهرطلب ک فقط برا اینکه باهاش خوب باشن و باهاش بگن و بخندن حاضره پول خودشو بده بهشون

دیشب رفتیم خونه داییش دختر داییش گفت خودکاره ک بهت گفتم خریدی گفت میخرم گفت قرص والی فلورم برام بخر ...

ببرش پیش مشاور 

چه دختر دایی پر رویی ، چند سالشه؟

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 

گفت تو ادم ناراحتی هستی همش تو خودتی همش میگی سرم درد میکنه بخاطر همین دختر داییامو با خودمون اربعین ک تعطیلاته ببریم شمال دوتان اونا یکی 71 یکی 73 اینم بگم همش میگه عین خواهدمن اونا ....بعد اینکه قبلا شوهرم زن داشته طلاق داده دختر داییاش گفتن زن قبلیش خیلی احمق بوده فک میکرده ما عاشق محمدیم درصورتیکه حسمون فقط برادریه ما هم 3ماهه ازدواج کردیم اون یک سالی از جداییش میگذشت با من اشنا شد