2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 126 پست

من همه رمان های م.مودب پور رو خوندم.عامه پسند ولی بسیار زیبا هستن در عین اینکه قلم طنزی داره اما همه رمان هاش غم انگیزن و حکایت از عشق هایی افسانه ای دارن.

رمان بامداد خمار هم خیلی خوبه. شب سراب هم همون رمان بامداد خمار هستش اما از زبان شخصیت مرد داستان رمان بامداد خمار . توصیه می کنم حتما این دو تا رمان رو بخونید.

هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
زمان گران بها ست من جان پناه ام کتابخونه ام بود آن فکریم فلسفه بود مخصوصا ایمائول کانت  روان ...

ببخشید که اینو میگم شاید هم اشتباه میکنم ولی به نظر شما غرق شدین توی دنیا فلسفی اکثر کسایی که کتابی فلسفی میخونن یا به پوچی میرسن یا با طرز فکر و فلسفه یکی از نویسنده ها که به نظرشون شبیهه زندگی رو میپیچونن عاشق کتابم ولی از خوندن یه کتاب از صادق هدایت وحشت دارم از کتابهای کارو فرار میکنم نیچه رو دشمن زندگی شاد میدونم به نظرم ژانری که در مورد کتاباتون انتخاب کردین شما رو به این نتیجه رسونده وگرنه منم با سرطان درگیرم شبی که قرار بود صبحش جراحی شم فقط با خوندن  کتاب (ماری آنتوانت ) تونستم شبو به صبح برسونم و کمتر به این فکر کنم که صبح قراره چی بشه بیماری من چشمام رو تهدید میکنه واسه همین فکر میکنم امروزی که هنوز خدا بهم فرصت دیدن داده رو از دست ندم و نهایت لذتی که میشه رو از زندگی چشمام و کتابها ببرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هیچ دوره ای و به هیچ دلیلی نباید کتاب خوندن رو ترک کرد. همه چیز با اعتدال خوبه، همه چیز سرجای خودش خوبه، هم ورزش میتونه به انسان انرژی مثبت بده هم یه کتاب خوب چه رمان چه کتاب روانشناسی یا فلسفی.

هرچه دادم به او حلالش باد، غیر از ان دل که مفت بخشیدم، دل من کودکی سبکسر بود، خود ندانم چگونه رامش کرد، او که می گفت دوستت دارم، پس چرا زهر غم به جانش کرد...کاربر donna_1988 هستم
تو هیچ دوره ای و به هیچ دلیلی نباید کتاب خوندن رو ترک کرد. همه چیز با اعتدال خوبه، همه چیز سرجای خود ...

هیییی من بعد از جراحیم دیگه نمیتونم ورزش کنم با این که شنا و بدمینتون رتبه کشوری داشتم الان تو عمیق رفتن شده حسرت برام ولی مهم نیست خدا رو شکر که کتابها هستن خدا زندگی امروزم رو اینجوری خواسته و مطمئنم این بهترین حالتیه که وجود داره به این که خدا حواسش بهم هست ایمان دارم و هر اتفاقی که بیفته برام مهم نیست 

اینکه میدونی خواست خدا برات بهترینه عالیه. خیلیا نعمت درک ندارن و همین زندگیشونو بهم میریزه. یه کاری رو نمیتونی بکنی اما خیلی چیزای دیگه غیر از اون وجود دارن که میتونن جزو علایقت باشن ، اونارو دنبال کنی و اوقات بهتری رو بگذرونی.