2777
2789
عنوان

نگرانمممم😢

171 بازدید | 27 پست

دوستان قاعده اور سریع معرفی میکنید؟؟

۴ روزه باید پریود میشدم ولی نشدم..کلی هم زعفرون خوردم...پوست پیاز دم کردم خوردم ولی فایده نداره😢😢

البته تنبلی تخمدان هم دارم ولی شدید نیست..

بنظرتون استرس هم تاثیر داره؟؟من‌چیکارم کنم یه چیزی پیشنهاد بدید😢😢😢😢😢😢

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس که تاثیر داره برا منم پیش اومده تا نادرست نمیشه من هرکوفتی خوردم اینجور مواقع. آبغوره. زیره تخم شوید هم امتحان کن اگر درد پریود داری کیسه آب گرم بذار رو رحم .دیگه اینکه رازیانه هم بخور 

استرس که تاثیر داره برا منم پیش اومده تا نادرست نمیشه من هرکوفتی خوردم اینجور مواقع. آبغوره. زیره تخ ...

مرسی عزیزم

اره کمردرد دارم زیر اب گرم هم ماساژ دادم ولی این استرسه کارو خراب کرده🙁

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
دوروزه خیلی زیاد زعفرون خوردم ولی تاثیری نداشته میترسم بیشتر از این ضرر داشته باشه

زعفرون زیاد هم خیلی ضرر داره . 4 روز عقب انداختن که اینقدر نگرانی نداره 7 روز صبر کن اگر نشدی برو دکتر