2777
2789

من چند هفته پیش سقط داشتم😔پس فرداهم شوهرم میره عمل واریکوسل...دعا کنین خوب شه دعا کنین بچه دارشیم اگه خداصلاح بدونه...دعا کنین،برای خوب شدن حال هم دیگه...برای دل هم امشب دعا کنیم...خیلی نیاز دارم خیلی....میگن از زبونی که گناه نکردی دعا مستجاب میشه براهم دعا کنیم...😔❤

ان شاا... به حاجت دلت برسی.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لطفا😢

به خدا حال دلمو براتون بگم دلتون برام كباب ميشه😞

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
ان شاا... به حاجت دلت برسی.

ان شاالله حال دلت هرچه زودترخوبه خوب شه به حق امام حسین

ما قطَعتُ رَجائِی مِنکَـ (هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمیشود)خدایاشکرت بالاخره منم مامان شدم،خودت نگهدارش باش...

ایشالله به مراد دلت برسی شما هم واسه مادر من دعا کنید فردا جواب ازمایشش  خوب باشه مرسی

خدایا چه کلمه ای در وصفش بگوئیم او لایق بهترین هاست  مادرم تو فرشته ای روی زمین 💞💞💞💞💞

سلام گلم ان شاءالله ک خدا خیلی زود ی بچه سالم و صالح میزازه تو بغلت، منم جورایی باهات همدردم،پسرمو موقع زایمان از دست دادم دردش ب مراتب سختره، شوهرمم مشکل داشت ک داره دارو مصرف میکنه برای بارداری مجدد

یـک عمـــر اگـر روزه بگیریـم و بگیریـد و بگیرنـد...همتـا نشـود بـا عطـش خشـک دهـان علی اصغـر...