2777
2789

سلام به همه 

من ۶الی ۷ ماه میشه که از قرص زد بارداری  روکین استفاده میکنم وبعد اتمام ۲۱عدد بعد ۴الی۵روز پریود میشدم و رنگ پریودیم طبیعی بود ولی ماه گذشته بعد ۷ الی ۸روز پریود شدم و پریودیم خیلی کم ورنگش حالت قهوه ای چرک مانند داشت بعد رنگش طبیعی شد ،ولی این دوره که قرصم تموم شد پریم نیومد درد داشتم ولی خبری نبود ولی بعد ۷روز قر صم باز شروع کردم الان چهار روزه که لکه های قهوه ای دارم وشکمم درد میکنه به اتمام قرصم هم چهار دونه مونده میشه اونایی که این شرایط رو داشتن راهنمایی کنن که واسه چیه،ببخشید طولانی شد 

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐

ضد باردارى😘

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما عفونت داری وگرنه محاله حامله باشی

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

تاپری نشدی چرا دوباره قرص میخوری بزاربیاد بعدبخور اینجوری هورمونات تغییرمیکنه 

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

راستی اینم بگم که الان دوماه از قرص چربی کبد واگنوگل استفاده میکنم 

خدایا شکرت  که دوباره مامان شدم 😍😍😍😍😍   خدایا خودت مواظب نی نیم باش 😍😍😗😗            الهی به امید خودت 😗 👐 👐
راستی اینم بگم که الان دوماه از قرص چربی کبد واگنوگل استفاده میکنم 

پس تاثیر اونه

حتما عفونت داری وگرنه محاله حامله باشی

عفونت که دارم ولی بی سابقه بوده اینجوری بشم

تاپری نشدی چرا دوباره قرص میخوری بزاربیاد بعدبخور اینجوری هورمونات تغییرمیکنه 

این چهار تا قرص تموم بشه دیگه مصرف نمیکنم

چیکارکنیم مجبوربودیم الان۲ساله مصرف نمیکنم

استارتر اگه غیرطبیعیه برو دکتر شاید بدباشه

استارتر اگه غیرطبیعیه برو دکتر شاید بدباشه

خودمم خیلی اذیت میشم ،حتما می رم 😚