دختر من تازه وارد هفت ماه شده ،یک ماهی هست غذا را شروع کردم . چند وقتی که شبا خیلی بیدار میشه ،بعضی وقتا شیر میخوره بعضی وقتا نه، تو خواب ناله میکنه،زیاد از خواب میپره،تا صبح چند بار بیدار میشه نق میزنه و اگه اهمیت ندیم بیدار بیدار میشه دیگه تا دو سه ساعت نمیخوابه بازی میکنه تا خسته خسته شه .شیر و غذا را خوب میخوره.علايم رفلاکس نداره.موقع خواب کلافه هست و موهاشو میکشه.زود به خواب میره ولی اصلا شبها عمیق نمیخوابه.کمکم کنید.دکتر بردم گفتن شاید رفلاکسه چند وقت نکسیوم استفاده کردم فایده نداشت.بهش عرق نعنا و زیره میدم که نکنه دل پیچه باشه ولی اثری نداره.خیلی کلافه شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو روز خیلی آب میخوره بعد از غذاش حتما بهش آب میدم ،خیلی آب دوست داره. اصلا علایم دندون دراوردن نداره.خیلی بچه خوبیه تو روز اصلا نق نمیزنه خوابشم تو روز به اندازه است یه بار قبل ناهار یه بار بعدش و یبارم غروب ماکزیمم یک ساعت و نیم که غروب نیم ساعت بیشتر نمیخوابه.واقعا درمونده شدم.شبا وقتی بیدار میشه گریه نمیکنه مگر اینکه بخوایم بخوابونیمش به زور
آب هم بهش میدم میخوره میخوابه ولی باز یه ساعت بعد بیداره.دمای اتاقمون خوبه گرم نیست اصلا.بعضی وقتا یا ولع شیر میخوره که فک میکنم گرسنه ولی شده نیم ساعت بعدش با ناله و نق بیدار میشه.اصلا آروم و راحت نمیخوابه
تنها کاری که نکردم آزمایش خونه که از لحاظ کمبود ویتامین و آهن بررسی کنیم.بچه پر شر و شوریه روزا خیلی شیطونی میکنه اصلا بی حال نیست که بگم شاید فقر آهن داره
فردا شب دندونش را با دیفن بزن ببین فرق میکنه بزن ب انگشتت لثه را ماساژ بدخ
دولوژل خونه دارم ولی تاحالا استفاده نکردم.حالا فردا شب امتحان میکنم دیفنو امیدوارم جواب بگیرم. یه ساعت دیگه پروژه خوابوندن دوباره بچم با تکون دادن پتو با کمک شوهرم شروع میشه.تنها راهیه که بچم واسه خوابوندن گریه نمیکنه تا صبح سه چهار بار پروژه داریم هر شب 😭😭😭😭
شاید روزا زیاد میخوابه واسه همین شبا خوابش سبکه،پسر من هشت ماهشه با خوابش برنامه ها داریم،روزا کم بخوابه شب از خستگی نمیتونه بخوابه زیادم بخوابه باز شب نمیتونه بخوابه...پدرم درمیاد تا بتونم اون حد وسطو نگه دارم