2777
2789

دختر من تازه وارد هفت ماه شده ،یک ماهی هست غذا را شروع کردم . چند وقتی که شبا خیلی بیدار میشه ،بعضی وقتا شیر میخوره بعضی وقتا نه، تو خواب ناله میکنه،زیاد از خواب میپره،تا صبح چند بار بیدار میشه نق میزنه و اگه اهمیت ندیم بیدار بیدار میشه دیگه تا دو سه ساعت نمیخوابه بازی میکنه تا خسته خسته شه .شیر و غذا را خوب میخوره.علايم رفلاکس نداره.موقع خواب کلافه هست و موهاشو میکشه.زود به خواب میره ولی اصلا شبها عمیق نمیخوابه.کمکم کنید.دکتر بردم گفتن شاید رفلاکسه چند وقت نکسیوم استفاده کردم فایده نداشت.بهش عرق نعنا و زیره میدم که نکنه دل پیچه باشه ولی اثری نداره.خیلی کلافه شدم

شاید مال دندونش باشه دوتا کار کن ببین بهتر میشه:

1.شب ک میخاد بخابه حتما اب بهش بده واتاقش هوای تمیزی داشته باشه چون غذا خورن تشنه میشن و تو خواب بیدار میشن زبون ندارن بگن

2.یکم دیفن بمال ب لثته هاش دندون میخاد در بیاره اذیته

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس تو مشکل من اینه پسرم زیاد میخابه بیدار هم نمیشه مگر اینکه گشنه باشه ده شب میخابه ده صب بزور بی ...

اگه شیر بخوره ک اشکال نداره بخوابه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
هم شیر خوب میخوره هم غذا موقع بیداری هم خیلی شیطونی میکنه ولی بازم نگرانم نکنه مشکلی داره زیاد میخاب ...

ن مهم نیست بخابه هر چی بخابه هوشش  بیشتر میشه بهتر چیز یاد میگیره منم بچم شبا 12 ساعت میخابه ظهرا هم 3 ساعت میخابه 20 ماهشه

شاید مال دندونش باشه دوتا کار کن ببین بهتر میشه: 1.شب ک میخاد بخابه حتما اب بهش بده واتاقش هوای تمی ...

تو روز خیلی آب میخوره بعد از غذاش حتما بهش آب میدم ،خیلی آب دوست داره. اصلا علایم دندون دراوردن نداره.خیلی بچه خوبیه تو روز اصلا نق نمیزنه خوابشم تو روز به اندازه است یه بار قبل ناهار یه بار بعدش و یبارم غروب ماکزیمم یک ساعت و نیم که غروب نیم ساعت بیشتر نمیخوابه.واقعا درمونده شدم.شبا وقتی بیدار میشه گریه نمیکنه مگر اینکه بخوایم بخوابونیمش به زور 

تو روز خیلی آب میخوره بعد از غذاش حتما بهش آب میدم ،خیلی آب دوست داره. اصلا علایم دندون دراورد ...

اب بدش شبا تشنه میشن یا اتاقتون خیلی گرمه

اب بدش شبا تشنه میشن یا اتاقتون خیلی گرمه

آب هم بهش میدم میخوره میخوابه ولی باز یه ساعت بعد بیداره.دمای اتاقمون خوبه گرم نیست اصلا.بعضی وقتا یا ولع شیر میخوره که فک میکنم گرسنه ولی شده نیم ساعت بعدش با ناله و نق بیدار میشه.اصلا آروم و راحت نمیخوابه

آب هم بهش میدم میخوره میخوابه ولی باز یه ساعت بعد بیداره.دمای اتاقمون خوبه گرم نیست اصلا.بعضی وقتا ی ...

فردا شب دندونش را با دیفن بزن ببین فرق میکنه بزن ب انگشتت لثه را ماساژ بدخ

فردا شب دندونش را با دیفن بزن ببین فرق میکنه بزن ب انگشتت لثه را ماساژ بدخ

دولوژل خونه دارم ولی تاحالا استفاده نکردم.حالا فردا شب امتحان میکنم دیفنو امیدوارم جواب بگیرم. یه ساعت دیگه پروژه خوابوندن دوباره بچم با تکون دادن پتو با کمک شوهرم شروع میشه.تنها راهیه که بچم واسه خوابوندن گریه نمیکنه تا صبح سه چهار بار پروژه داریم هر شب 😭😭😭😭

شاید روزا زیاد میخوابه واسه همین شبا خوابش سبکه،پسر من هشت ماهشه با خوابش برنامه ها داریم،روزا کم بخوابه شب از خستگی نمیتونه بخوابه زیادم بخوابه باز شب نمیتونه بخوابه...پدرم درمیاد تا بتونم اون حد وسطو نگه دارم