2777
2789
عنوان

امان از پستی بلندی زندگی

241 بازدید | 24 پست

بعد از شش سال یه روز خوبیم یه روز بد ، یه روز میگم طلاق یه روز میگم خوشختم ، احساس می کنم دوستم نداره ، منو هیچ جا نمی بره ، همه اش تو خونه ام ،چند وقت پیش صلح کردیم قول داده بود جمعه بریم آستارا ، زد زیرش گفت بابام میره هیئت ، ماشین نداریم ، من هم فکر کردم شاید بهش ماشین ندادن ، امروز با ماشین باباش با پسرخاله اش و دوستش رفتن بیرون ، کلا جمعه ها بیرونه و من تو خونه تنها ، دلم گرفته ، میخام گریه کنم ، دیگه از دعوا و گله گذاری و راهنمایی و سیاست زنانه یاد گرفتن گذشته ، زور نیست که ، دوستم نداره ، ولی طلاق گرفتن هم به این راحتیا نیست ، عاقبتم شده عاقبت یزید ، نه راه پیش دارم نه راه پس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرده شور زندگی مونو ببرن ک یروز شادیم یه روز غمگین

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
به خدا زندگی همینه یه روز شادی دو روز ناراحت 

آخه اینکه منو هیچ جا نمی بره عادی نیست که ، تو این یک سال و نیمه که ازدواج کردیم فقط عید قربان منو برد گردش ، هوا که خوب میشه دلم کوه و جنگل میخاد ، آفتاب میخاد ولی تو خونه زندانی ام

اينجوري ك نميشه بشين باهاش حرف بزن بگو مشكلتو حل كنه اگه نميفهمه حرفتو تا بچه نيومده ي فكري واسه خودت بكن بعدشم اون ميره ميگرده توام با دوستات برو خوش بگذرون ادم مگه چقد زندگي ميكنه چقد عمر ميكنه ك اينجوري بگذره

ای بابا. خانه داری عزیزم؟

الان بله ، تا چهار ماه پیش یه کار قراردادی داشتم ، والا از این فکرا و درماندگی پناه بردم به کار ولی دیدم دارم صورت مساله رو پاک می کنم ، مشکل سر جاشه ، هیچی دیگه من مشغول کار بودم ، ایشون هم خدمت مادرش میکرد و گشت و گذارش سر جاش بود بیشتر می سوختم ، گفته اگه نرم سر کار و باهاش برم حل میشه ولی حالا که سر کار هم نمی رم باز منو هیچ جا نمی بره

اينجوري ك نميشه بشين باهاش حرف بزن بگو مشكلتو حل كنه اگه نميفهمه حرفتو تا بچه نيومده ي فكري واسه خود ...

چه دوستی ، دوستای من همه بچه کوچیک دارن ، بعد هم من خانواده میخام ، گشت و گذار با دوست یا خواهر و برادر دردی از من دوا نمیکنه