2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی خودش یا همسرش تو شهرداری هست لطفا کمکم کنین چه مواردی رو باید مد نظر گرفت میام میخونم ممنون ...

منم صدا کن بیام بخونم،ممنون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
عزیزم منم خونم قولنامه ای هست ، کد رهگیری داریم و ملک سند مادر داره ولی واحدها قولنامه ای هستن .

میتونین در آینده سند براش بگیرین

ببخشین میشه توضیح بدی سند مادر چیه

میتونین در آینده سند براش بگیرین ببخشین میشه توضیح بدی سند مادر چیه

بله عزیزم ، یعنی زمین سند داره ولی وقتی ساختن تو ساختش خلافی داشتن بهشون سند تفکیک شده برای واحدا ندادن ، بله در صورتی که همه واحدا جریمه پرداخت کنن امکان سند گرفتن هست . البته این در صورتیه که ملک اصلی سند داشته باشه اگر سند مادر نداشته باشه که قضیش جداس .

کسی باش که عمری با تو بودن یک لحظه و لحظه ای بی تو بودن یک عمر باشد
بله عزیزم ، یعنی زمین سند داره ولی وقتی ساختن تو ساختش خلافی داشتن بهشون سند تفکیک شده برای واحدا ند ...

مرسی

فقط میشه از جایی استعلام گرفت که این ملک و قبلا به کسه دیگه ای هم فروختن یا نه

بیا بخون فقط ی نفر توضیح داده

مرسی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مرسی فقط میشه از جایی استعلام گرفت که این ملک و قبلا به کسه دیگه ای هم فروختن یا نه

اینو نمیدونم دقیق ، ولی چون کد رهگیری با اطلاعات اون ملک ثبت میشه احتمالا بله قابل پیگیری هست .

کسی باش که عمری با تو بودن یک لحظه و لحظه ای بی تو بودن یک عمر باشد