2777
2789
مرسی،مقدار آرد و روغن واسه دو نفر باید چقد باشه؟

میتونید به اندازه یه کاسه ماست خوری آرد بردارید که زیاد نشه.روغن هم که باید بریزید تا خوب این آرد آغشته با روغن بشه.اگر کره دارید که چه بهتر.به جای شکر هم میتونید از نبات استفاده کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با این میگیم گداخته

بله کاچی هفت مغز و نارگیل نداره من برای اینکه مقوی باشه اگر داشته باشم میریزم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
مرسی،مقدار آرد و روغن واسه دو نفر باید چقد باشه؟

تو نت نگاه کن.سایت بیتوته .من یادم نیس.درست کردم خوب شد.فقط آب رو کم نوشته بود.خودت چشمی دیدی سفته آب جوش اضافه کن

فکر کنم 100گرم کره یا روغن.یه لیوان شکر.سه چهارلیوان اب.ولی مثلا برا چهار نفر میشه.بزا یخچال دو روز بخورید

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
مرسی بانوی بی نشان🤗🤗🤗🤗🤗🤗

خواهش میکنم امیدوارم خوب درست کنید.آقا بد شد نندازید تقصیر منا شما دستورش درسته آشپز کارش رو بلد نبوده.نوش جانتون.

کاچی که برای زن زاچ (زنی که تازه زایمان کرده) درست میکنن اینجوریه :چهار زیره (زیره سبز، زیره سیاه، تخم گشنیز، بادیان) چهار مغز (مغز بادام،گردو، پسته، فندق) +آرد، نبات، روغن زرد (روغن حیوانی) زعفرون، هل آسیاب شده 

دوقاشق آرد رو بدون روغن توی ی ظرف گود تفت میدی رنگش که تغییر کرد روغن رو اضافه میکنی میزاری بوی قشنگ تفت بخوره، توی ی ظرف دیگه چهارزیره و نبات و زعفرون رو از با ی لیوان آب قاطی میکنی تا حدی که نبات حل شه، میریزی روی آرد و سریع هم میزنی چهار مغز هم اضافه میکنی(این کامل ترین و خوشمزه ترین دستوره) میشه به غلظت فرنی