2777
2789
عنوان

😭😭😭 کمکم کنید

173 بازدید | 10 پست

سلام خانونایی که بچه هاشونو از شیر گرفتن میشه کمکم کنین..الان 2روزه بچمو از شیر گرفتم سینه هام پره شیر شدن مثل سنگ شدن چیکار کنم دارم میمیرم از درد..خواهش میکنم اگه چیزی میدونین که از دردم کم میشه بگین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟..شوهرمم از دیشب میگفت بدوش ولی من فک کردم دوباره برمیگرده..ممنون خانوما

نه خانم اين كارو نكني يه وقت اگه قراره بدوشي خب همون به بچت ميدي ديگه چرا دور ميريزي؟؟؟

اگه بدوشي شيرت خشك نميشه 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

از مامانم پرسیدم میگه باید تحمل کنی استارتر جان تاخشک بشه گلم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ندوشی یوقت ک باز شیر میکنی بزار 3 روز باشه خوب میشی معمولا 3 تا 4 روزه بعد انگار ن انگار اتفاقا چند روز پیش همسایمم از من پرسید بهش کفتم الان خوبه زیر دوش اب گرم برو ماساژ بده الانم ک تو خونه ای ای ماسار بده اروم خوب میشه