2777
2789

مامانا تو رو خدا بیاید بهم امید بدید کم اوردم نی نی 8 ماهم هر روز صبح زود بیدار میشه 6 یا 7 بیداره بیشتر اصلا نمیخوابه دارم روانی میشم حسرت یه خواب جمعه مونده به دلم اصلا ربطی به این نداره که شب زود بخوابه یا دیر خیلی امتحان کردم فایده نداره شبا هم که چندبار بیدار میشه تو روز میخوابه ولی چه خوابی من نمیتونم بخوابم چون همون یه ساعت هم که میخوابه نیم ساعت یه بار بیدار میشه کسی مثل من هست؟؟؟ شماها چکار میکنید؟؟؟

پای چشمام گود افتاده بخاطر کم خوابی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم همینجوری بود.7 صبح چشاش تا اخر باز بود و چهار دستو پا میرفت دنبال اکتشاف.هیچ راهی نداره گلم .اینویه دورست که باید بگزرونه چند ماه دیگه خوب میشه .دقیقا پسر منم همین بود و منم حسرت یه خواب طولانی داشتم.

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه منم همنجوریه تا الان ۳ سالشه پوستمو کنده دیشب از مسافرت آمدیم ساعت ۳ شب رسیدیم صبح ساعت ۸ بیدار شده با گریه پاشو صبحونه میخرم منم دوستم کنده نمیشه کاری کرد فقط تحمل

عزیز دلم میدونم سخته ولی به سرعت برق وباد میگذره.چیزی که تو بچه بده بنظرم بد غذاییشه

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
شیر خودتونو میخوره؟ به فاصله چقدر بهش شیر میدین؟ شاید اضطراب جدایی داره بیدار میشه مطمئن بشه شما هست ...

بله شیر خودم سوپ و فرنی هم میخوره نه اظطراب جدایی نیست ساعت بدنش این شده هر روز یه روز نشده تا 9 بخوابه